ΑΥΤΟ δεν είναι ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Είναι ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ πόσα δήλωσε ο ευρωβουλευτής Δ.Παπαδημούλης! ΦΤΩΧΕΙΑ καταραμένη! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κοινοποίηση:
papadimoulis

Μπορεί να απέχουν απ’ την κεντρική πολιτική σκηνή ωστόσο φαίνεται πως η θητεία τους στο Ευρωκοινοβούλιο κάτι αφήνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς… Οι Έλληνες ευρωβουλευτές καταφέρνουν, όπως φαίνεται απ’ τα πόθεν έσχες του 2015, να εμφανίσουν καταθέσεις αλλά και συνολικά περιουσία αρκετά μεγάλη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδημούλη.
Τα εισοδήματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν τα 220.000 ευρώ ενώ η σύζυγος του δήλωσε 30.000 ευρώ.

Διαθέτει καταθέσεις συνολικού ύψους 298.000 ευρώ σε 15 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και το Βέλγιο, με τις περισσότερες να βρίσκονται στο εξωτερικό. Η σύζυγος του και τα τέκνα της ως συνδικαιούχοι διαθέτουν καταθέσεις περίπου 946.000 ευρώ.

Δηλώνει επίσης 2 ακίνητα και η σύζυγος του άλλα 17 ακίνητα σε Αττική και Κρήτη.

Ως επενδυτής ο κ. Παπαδημούλης φαίνεται να προτιμά τα Αμοιβαία Κεφάλαια στα οποία έχει σημαντικά μερίδια. Οι συνολικές επενδύσεις αποτιμούνταν στο τέλος του 2015 σε 602.272 ευρώ, εκ των οποίων 208.000 ευρώ περίπου από αμοιβαίο κεφάλαιο της τράπεζας KBC και άλλα 167.000 ευρώ περίπου από το αμοιβαίο ΔΗΛΟΣ SYNTHESIS.

Ο κ. Παπαδημούλης δηλώνει ένα ΙΧ αυτοκίνητο 1.300 κ.εκ. το οποίο απέκτησε το 2008.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτός ο ρουφιάνος του Τσίπρα, αυτό το αριστερό λαμόγιο νομοθετεί με την Βουλγάρα καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ευρωβουλή κατά των Ελλήνων πολιτών.Ο ζάμπλουτος αριστερός της Αγίας Παρασκευής, εισπράτει χρήματα ψηφίζοντας νόμους στην Ευρώπη που στέλνουν στο θάνατο τον Ελληνικό λαό.Παπαδημούλη άντε γαμ..ου.

  2. ………..ΑΠΟ TΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ARISTERA ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ………. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ…

  3. ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ.ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ.

  4. Σα δεν ντρέπεται μηπως συχνάζει και η μάνα σου στο ξενοδοχείο Μεγάλος υποστηρικτής εισαι στο αριστερό σκουπίδι Μηπως εισαι το ίδιο σίχαμα με το άπλυτο ανδρείκελο

  5. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΣ ΣΩΡΟΣ , ΟΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΥΡΟ-ΒΟΛΕΥΤΗΣ

  6. ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΙΣΧΟΣ

  7. Την πατήσατε την μπανανόφλουδα ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Πού είναι γραμμένο ότι για να είσαι αριστερός πρέπει να είσαι συγχρόνως και πεινάλας? Απαγορεύεται να έχεις πλούτο? Αυτό που πρέπει να εξετάζετε είναι το πότε τα απέκτησε και με ποιόν τρόπο.

    1. Σωστος!το θεμα ειναι να μας πει που βρηκε ολη αυτη την περιουσια και ποτε την απεκτησε,εαν ειναι απο κληρονομιες κλπ οκ ,εαν ειναι απο αλλες πηγες θελουμε να τις μαθουμε,γιατι μονο απο τ’αμοιβαια δεν ειναι,η συζυγος που βρηκε τα 17 ακινητα?τα 30000 χλδ εισοδημα απο που ειναι ?Ολα αυτα τα ρωταω γιατι τυγχανει να μενουμε στον ιδιο δρομο εδω και 30 χρονια ,τα παιδια μας πηγαιναν μαζι στο δημοσιο σχολειο μεχρι που εφυγαν πριν μερικα χρονια γιατι αγορασαν το διαμερισμα στη Φιλοθεη.Ο Τσιπρας του ειπε να ελθει εδω μετα τις εκλογες κι αυτος αρνηθηκε ,ο,τι θελει κανει,εκει εξω εχει μεγαλη μασα οπως φαινεται.

  8. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

  9. ΡΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΟΚΩΛΗ ΣΑΣ!!!!!!!!! Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ……………

  10. Η πούστρα με το μουστάκι. Κηφηναριό μαζί με τον Αβραμόπουλο.
    Ψόφος στους πολιτικούς κηφήνες !

  11. Αντί να έχει πορνοξενοδοχεία με αλβανούς όπως ο γ.γ της Χρυσής Αυγής και να βγάζει τα διπλά, ασχολείται με μαλακίες

  12. αυτος με 25 χιλιαρικα το μηνα δηλωσε 220.000 ευρώ
    και η γυναικα του 30.000
    αλλα στις καταθεσεις αυτος εχει 298.000 ευρώ
    και η γυναικα του και τα παιδια του διαθέτουν καταθέσεις περίπου 946.000 ευρώ
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!
    ΤΑ 19 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ; ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΟΥ!
    Και Αμοιβαία Κεφάλαια 602.272 ευρώ
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΚΟΣΜΟΥ!
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ!
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΩΡΗ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΣΤΑΧΤΟΜΠΟΥΤΑ!

  13. Σύμφωνα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια, δήλωσαν για το οικονομικό έτος 2015 συνολικά εισοδήματα ύψους 174.009,85 και καταθέσεις ύψους 214.769, 26 ευρώ, ενώ, παράλληλα, διαθέτουν θυρίδα στην «ALPHA BANK» από το 2003.
    Επίσης δηλώνουν συνολικά δέκα ακίνητα στην Αθήνα, ανάμεσα τους και ένα διαμέρισμα στην Πεύκη 111 τμ.
    Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ιδιοκτήτης κατά 100% ατομικής επιχείρησης και η σύζυγός του κατέχει το 15% της εταιρείας, «Λυδία Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ».

    1. Για 2 ανθρώπους που εργάζονται σε όλη τη ζωή τους και κρατούν μία επιχείρηση, είναι λίγα. P
      Παρατηρώ ότι εν μέσω του τυφώνα του ανθελληνικού συνταγματικού τόξου, δείχνεις μεγάλη αγωνία για τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος είναι ο μόνος που υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες και που δεν υπήρξε ποτέ επαγγελματίας πολιτικός και αγνοείς τους κηφήνες επαγγελματίες πολιτικούς-συνδικαλιστές κλπ που παρουσιάζουν τεράστιες περιουσίες χωρίς να έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους.

    2. Αυτός τουλάχιστον τα έχει στην Ελλάδα.Οι Αμερικανοεβραίοι Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου που μετέχουν στην ξεφτυλισμένη κυβέρνηση του Τσίπρα έχουν τα εκατομμύρια δολάρια τους σε Αμερικανικές Ιμπεριαλιστικές τράπεζες.Επίσης έχουν Αμερικανικά προγράμματα σύνταξης.Ή Τσακαλώτα, ο Σταθάκης, η Βαλαβάνη, ο Παπαδημούλης έχουν τα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ τους στις τράπεζες των ξένων τοκογλύφων.Αυτούς ευχαριστούν και υπηρετούν με τα μνημόνιά τους οι προδότες.

  14. ΓΙΑΤΙ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΜΕ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Comments are closed.