ΑΥΤΟΣ είναι ο σύμβουλος του Τσίπρα! Drag show, κούκλες και αγκαλιές! ΠΑΡΤΕ μάτι το αγόρι για να δείτε ποιοι μας κυβερνούν! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
k11

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού πέρασε ένα βράδυ στις Κούκλες

Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

καρανικας1

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 ο Νίκος Καρανίκας πέρασε ένα ευχάριστο – όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες – βραδύ στο μαγαζί που βρίσκεται στο Κουκάκι, στην οδό Ζαν Μωρεάς.

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πόζαρε όχι με μια αλλά με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου που παρουσιάζεται στις «Κούκλες» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

καρανικας2
Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, είναι αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και από τις αρχές του 2015 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

καρανικας3

Εξάλλου ο ίδιος πριν από τέσσερα 24ωρα αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη Βουλή στην οποία υπερασπίστηκε τη διάταξη για την αλλαγή φύλου από τα 15 γράφοντας στο Facebook ότι τίμησε τη χώρα και τους αγώνες για αξιοπρέπεια

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ…ΑΝΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ+ΕΣΚΑΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ+ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΘΑΡΧΙΣΕΙ…ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ…ΣΦΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΤ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ..ΙΣΧΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ

  2. Η ομοφυλοφιλία ανέκαθεν αντιμετωπίζονταν ως αφύσικο και αντικοινωνικό φαινόμενο. Στην Π. Διαθήκη, στην Κ. Διαθήκη στην Αρχαία Ελλάδα στον Δημοσθένη, στον λυσία, στον Αισχύλο, στον Σόλωνα. Στην Γένεση στο ιη’ και ιθ’ αναφαίρεται η αρσενοκοιτία στα Σόδομα και γόμορα με την τραγική κατάληξη, Στα Σόδομα και Γόμορα τόση ήταν η οργή του Θεού που έριξε πυρ και θειάφι και κατέκαυσε και την βλάστηση όπου είχε πατήσει κίναιδος. Στο νόμο του Λυκούργου της Σπάρτης διαβάζουμε: <> ( Ξενοφώντος, Λακεδαιμονίων πολιτεία) Ο Δημοσθένης αναφαίρεται στον νόμο του Σόλωνα που καταργούσε το δικαίωμα λόγου στον αρσενοκοίτη <> Ο δε Σόλων στους σχετικούς νόμους αναφέρει ότι αυτός που θα μηνυθεί για κιναιδισμό και καταδικασθεί, να παραδίδεται στους ένδεκα και να θανατώνεται αυθημερόν. Ας το ακούσουν αυτό όσοι λένε ότι η Αρχαία Ελλάδα ήταν έρμαιο της επάρατης αυτής ψυχικής ασθένειας.

  3. Ατοί τώρα παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, που θα επηρεάσουν άμεσα την βιωσιμότητά μας. Μου έρχεται να κλάψω, Οι κλόουν από το τσίρκο, πολύ πιο υπεύθυνο θα ήταν. Αυτούς ψηφήσαμε, τώρα θα τους λουστούμε.

  4. Για πολλες κλωτσες και αγγουρια στον κ@λο η Καρανικη

  5. Καλά για συριζα και νδ το ξέρουμε άσε που δεν το κρύβουν κιόλας αλλά για πες μας έναν από την χ.α. που πηγαίνει με τραβέλια μωρή ξεχειλωμένη οπή.

  6. Θα τον τσουρομαδίσει άμα τον πετύχει.

  7. Κοιτατε μουρη !! Το πληρωνουμε το παρασιτο. Θυμαστε τον Απριλιο ποσα εφαγε απο ” υπερωριες ” ; (γυρω στα δεκα χιλιαρικα ) . Και ποσα αλλα θαχει μαζεψει ! (απο ” υπερωριες ” παντα….) Τι να πει κανεις … ετσι ειναι οι αριστεραντζες !!

  8. Καλά κάνει. Δουλεύετε μαλάκες για να τους συντηρείτε.

  9. Θαυμάστε Έλληνες τι ψηφίσατε. Μπράβο εύγε. Γεια σου γειά σου ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΝΎΚΑ……… ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ. ΝΟΎΜΕΡΟ. ΚΑΡΚΊΝΟ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ

  10. Αυτός ο τύπος με το μουστάκι στη φωτό κάτω αριστερά ξέρει κανένας ποιός είναι;

  11. Ο 3ος με το μουστάκι στη φωτό κάτω αριστερά ξέρει κανένας ποιός είναι; Κάπου τον έχω ξαναδεί.

  12. Δεν πανε μονο του συριζα με τραβελια αλλα και απο τη ΝΔ. Και για να λεμε και την αληθεια, πανε και καποιοι απ τη Χρυση Αυγη αλλα ο μιχαλολιακος κανει τα στραβα ματια.

    1. Καλά για συριζα και νδ το ξέρουμε άσε που δεν το κρύβουν κιόλας αλλά για πες μας έναν από την χ.α. που πηγαίνει με τραβέλια μωρή ξεχειλωμένη οπή.

  13. ρε φουστη μου τι παρταλια και ρεμαλια ειναι αυτα;
    ημαρτον οχι αλλο καρβουνο!

Comments are closed.