ΑΥΤΟΣ είναι ο μικρός αδερφός του μακελάρη του Μάντσεστερ! Τον συνέλαβαν (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
adelfos_271_355

Συνέλαβαν και τον μικρό αδελφό του Σαλμάν Αμπέντι. Πρόκειται για τον Χασάμ Αμπέντι, ο οποίος συνελήφθη στην Τρίπολη, είναι μόλις 20 χρονών και κατηγορείται για συμμετοχή στο Ισλαμικό κράτος. Η αστυνομία πιστεύει ότι έχει να κάνει με τρομοκράτες που ανήκουν σε ένα ευρύτερο δίκτυο και πως ο μακελάρης σε καμία περίπτωση δεν ενήργησε μόνος του.
Ο Χασάμ Αμπέντι γεννήθηκε το 1997 και τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τους γονείς του στην Λιβύη.Λίγες ώρες μετά το αιματοκύλισμα στο Μάντσεστερ Αρένα στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, η αστυνομία είχε συλλάβει και τον μεγαλύτερο αδελφό του μακελάρη ονόματι  Ισμαΐλ, 23 ετών.

adelfow

Σύμφωνα με το BBC, οι δυο συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούν άτομα τα οποία δεν εμπλέκονται μόνο στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ Αρένα αλλά συμμετείχαν και σε “χτυπήματα” που έγιναν πριν από πέντε χρόνια και φέτος αντίστοιχα.
Οι Αρχές είχαν υποστηρίξει εξαρχής ότι ο 22χρονος βομβιστής αυτοκτονίας, είχε συνεργούς καθώς δεν μπορούσε να φτιάξει μία τόσο ισχυρή και πολύπλοκη βόμβα, η οποία είχε ακόμη και καρφιά ώστε να σκοτώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι αστυνομικοί βρήκαν την τραπεζική κάρτα που είχε στην τσέπη του και πρόδωσε την ταυτότητα του μακελάρη. Αυτό το στοιχείο είναι που έκανε πιο απλή την ταυτοποίηση του. Μάλιστα,αξιωματούχος από την Τρίπολη στην Λιβύη επιβεβαιώνει ότι ο μακελάρης βρισκόταν στην Λιβύη πριν από 6 εβδομάδες ενώ μετά από εκεί φέρεται να ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μας αγαπάνε τα ισλάμια σύντροφοι. Σαν φίλοι ήρθανε.

Comments are closed.