Αυτομόλησε στους κομμουνιστοσυμμορίτες η “γριά που έχει το ζουμί” της ψήφου

Κοινοποίηση:
messalina

 Το απόκομμα Λεβέντη, έχει τελικά τους μεγαλύτερους προδότες αλλά και τους μεγαλύτερους εμπόρους χρυσού σαν την θείτσα

Όταν αποκαλέσαμε “νούμερο” την γριά “Μικρο- οικονόμου”, ανεξάρτητη και αυτομολήσασα βουλευτίνα, από τους προδοταράδες και” Εφιάλτες” του Λεβέντη, στον ΣΥΡΙΖΑ- το πως έγινε αυτή βουλευτίνα είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας για τα αισχρά λάθη που κάνει ο Ελληνικός Λαός- κάποιοι δεινοί επικριτές μας που τους αρέσουν οι “καλλίπυγες” εκπομπές που στάζουν μέλι και κρασί και τα φκιασίδια στον δημοσιογραφικό λόγο, μας επέκριναν για μια ακόμη φορά. Την φράση “είσαι νούμερο” την είπαμε γεμάτοι αγανάκτηση στο δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Μυλωνάκη, την ώρα που είχε βγει η γριά κότα που έχει το ζουμί της ψήφου και έλεγε απίστευτες ασυναρτησίες. Δηλαδή πόσο ηράσθη τον Τσίπρα, τι ωραία τα έλεγε ο Τσίπρας για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, πόσο μαγεύτηκε από το λόγο τον Τσίπρα στη Βουλή και κάτι άλλες πολιτικές ηλιθιότητες. Ήμασταν πια απόλυτα σίγουροι ότι είχε αρχίσει η ” επιχείρηση εξαγοράς” , για την οποία τόσο εύστοχα είχε γράψει ο δικός μας “Μαυρογιαλούρος”. Ότι δηλαδή θα επιχειρηθεί μ ια μικρή αποστασία από άλλα κόμματα-αποκόμματα και θα στρατευτούν βουλευτές έναντι ανταλλαγμάτων ώστε να ενισχυθούν οι μπολσεβίκοι. Και να που ήρθε η πρώτη μπουσουλώντας.

–Ποια είναι όμως η κυρά που εξαγοράσθηκε;

Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, “…από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα για μας. Είχα πάθει κατάθλιψη. Έγινα εκατό κιλά… Έτρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα από τη στενοχώρια, δεν ήξερα τι έκανα. Όμως, κάποια στιγμή και επειδή ο μικρός γιος μου ήταν μόλις τεσσάρων ετών, λέω στον εαυτό μου: «Αν πάθεις κάτι, ποιος θα τον μεγαλώσει;» Έτσι, μια ωραία πρωία, βγάζω από τις ντουλάπες όλα τα πολυτελή ρούχα, τα κλειδώνω σε ένα δωμάτιο και λέω «ξεκινά από την αρχή και να είσαι ευχαριστημένη που από το 1971 έως το 1994 έζησες πολύ καλά».

–Είστε, όμως, μια πλούσια βουλευτής. Ή όχι;

Ακίνητα έχουμε, που τα κάναμε γονικές παροχές, και τώρα τα παιδιά θέλουν να μου τα δώσουν πίσω… Τα ακίνητα μού έχουν γίνει βραχνάς και φόρτωμα. Καταθέσεις δεν έχω ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Τα παιδιά, λοιπόν, σήμερα λένε: «Μάθε πώς θα γίνει να υπάρξουν από τα τέκνα παροχές για να σου επιστρέψουμε τα ακίνητα. Πληρώνουμε μονίμως».

Αυτή είναι η κυρά κότα που έχει το ζουμί της ψήφου. Και αυτή εξαγοράσθηκε για να στηρίξει τους προδότες. Το όνομα της θα γραφτεί στην ιστορία με μελανά χρώματα. Αλλά πάντα στην ιστορία, υπάρχουν οι “Εφιάλτες”. Σαν την Μικρο-οικονόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όπως πήραν το άγαλμα – γλυπτό το φτερωτό φιδικέφαλο, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους ίδιους μπρατσωμένους, να κάνουν κάποια ντου εκεί στον άνομο ΠΕΙΡΑΙΑ, με τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ μουτσύνες, την πατσαβούρ μικροΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, την πατσαβουρ γρεντζω ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, την υπερ πατσαβουρ γρεντζω ΦΩΤΙΟΥ, την πατσαβουρ πουροκαβλογρια ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ μπας και καθαρίσει ο τόπος.
    ΈΝΑ ντου σ όλα τα πουρο γρεντζω απολιφάδια του ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχουν βάλει στου ΦΟΥΡΝΟΥΣ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ τους ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ μου να έχετε τις ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑς

  2. θα βλεπεις το προσωπο, το προσωπο ειναι καθρεφτης
    ολοι οι χαζαροι εχουν σακουλες στα ματια, θολα υγρα ματια και εντονα ρυτιδιασμενο προσωπο
    οι χαζαρες ολες εχουν μεγαλη κουτελα (ο τονισμος στο τε)
    και ολοι τους αντρες γυναικες εχουν το μειδιαμα στο χαμογελο, σωστα ερπετα στην οψη!
    ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ! ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

  3. ΑΡΧΙΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

  4. Ομαδικό παλούκωμα στη πατσαβούρα και στα κωλοπαιδιά της.
    ‘Οπως παλούκωσε τόσες οικογένειες, ψηφίζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ με τις νέες περικοπές συντάξεων, αποδοχών, οικογενειακών επιδομάτων, οδηγώντας στην απελπισία τόσο κόσμο, να τιμωρηθεί η γρέτζω και τα βρωμοπαιδιά της, που επιζούν και κάνουν περιουσίες πετσοκόβοντας παιδιά, γέρους, νέους, όλο τον ελληνικό λαό.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ΟΘΦΑΛΜΟ ΑΝΤΙ ΟΘΦΑΛΜΟΥ.
    Μόνο με ΤΙΜΩΡΙΑ θα βγάλουν το ΣΚΑΣΜΟ..
    Να στηθούν ΚΡΕΜΑΛΕΣ για τα λαμόγια, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
    Ή αυτοί ή εμείς

  5. Δεν την εξέλεξε κανένας, μην μπερδευόμαστε, με λίστα βγήκε, δοτή, ας όψεται ο ανόητος ο Λεβέντης που την έβαλε πρώτη στη λίστα

  6. ΒΑΛΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΘΟΔΩΡΑ.

  7. Γιατί απορείτε ρε παιδιά? Και επί κυβερνήσεως του Τζέφρυ, στα πρώτα μνημόνια, “τάϊζε” τους βουλευτές του, τους λάδωνε για να ψηφίζουν μονοκούκι αυτά που του υπαγόρευε η Μέρκελ ο Σόϊμπλε και οι άλλοι. Οι περήφανοι τώρα δοσίλογοι που μας το παίζουν σωτήρες. Αυτά τα λαμόγια αλλά ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου, αυτό το ξέρουν και μας εκμεταλλεύονται όπως γουστάρουν.

  8. Αξιοι της μοίρας μας να έχουμε εκλέξει τέτοια βορθρο-λύματα για να μας ”κυβερνήσουν” …..

  9. Oσους μα οσους ψηφοφορους στις τελευταιες εκλογες συζητησα οι περισσοτεροι τον ψηφισαν για πλακα,εχουμε πηξει στα ουφο.Mηπως η γρια ψαχνει για μελαψο εραστη???

  10. Λαμογιο,μονο για την καρεκλα,ουστ σιχαμα

Comments are closed.