Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που είναι τσιγγάνοι – Για ποιους δεν το γνωρίζαμε καν!

Κοινοποίηση:
f00b8412efce55dd4df90d5ca0315a28

Η 8η Απριλίου αποτελεί μέρα γιορτής για τους τσιγγάνους όλου του κόσμου.

Ένας λαός πατροπαράδοτα νομαδικός, χωρίς γραπτή γλώσσα που στο πείσμα των εποχών διατηρεί τις παραδόσεις και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά του στοιχεία: Αυτοί είναι οι Ρομά ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανά χώρα οι φυλές των τσιγγάνων (πχ Γκιτάνος στην Ισπανία, Σιντ στην Ιταλία).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις υπάρχουν 12 εκατομμύρια Ρομά παγκοσμίως ενώ μόνο στην Ευρώπη ο πληθυσμός τους υπολογίζεται περίπου στα 8 με 10 εκατομμύρια!

Κι επειδή ως φυλή διακρίνεται εκτός από το ελεύθερο πνεύμα για το πάθος τους για το χορό, τη μουσική και την άθληση, δεν είναι λίγοι οι τσιγγάνοι καλλιτέχνες και ποδοσφαιριστές που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Για κάποιους οι ρίζες είναι γνωστές, με άλλους απλά θα εκπλαγείς.

Ειρήνη Μερκούρη

5708cd971f32aafb7d1eb61cd2780d72-1

Ποτέ δεν έκρυψε την τσιγγάνικη καταγωγή της – κι από τους δύο γονείς – η τραγουδίστρια. Όπως έχει μάλιστα δηλώσει θεωρεί ευλογία την καταγωγή αυτή μιας και… «Έχει έρωτα. Είμαστε ευτυχισμένοι με απλά και ωραία μικρά πράγματα. Δύσκολα ένας άνθρωπος που έχει τα πάντα από άποψη υλικών αγαθών είναι ευτυχισμένος. Ερωτευόμαστε, αγαπάμε και είμαστε 100% εκεί. Έχουμε πάθος».

Πάολα

7bef251d72a13b259ad289cbf47d1dcf-1

Είναι τελικά τσιγγάνα η Πάολα; Αυτό το κορίτσι μας έχει μπερδέψει. Σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της δήλωνε περήφανη για την τσιγγάνικη καταγωγή της. «Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ!» έλεγε το 2005 η τραγουδίστρια, ήρθε όμως η πρόσφατη διάψευση μετά το θάνατο του πατέρα της να τ΄αλλάξει όλα. Ο λόγος; Όπως λέει η ίδια το επαναστατικό της πνεύμα.

«Κανείς από την οικογένεια μου δεν είναι τσιγγάνος! Ναι, πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει τέτοια δήλωση! Ο λόγος;;; Γεννημένη επαναστάτρια και φανατική υποστηρίκτρια των αδυνάτων! Είχα φίλους και μουσικούς τσιγγάνους που λαμβάνανε μεγάλο ρατσισμό.»

Τα συμπεράσματα δικά σου.

Ελένη Βιτάλη

f6ceb8f54c3034269830841d5c408af7-1

Από τις πιο ωραίες γυναικείες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Ελένη Λαβίδα όπως είναι το πραγματικό της όνομα μεγάλωσε νομαδικά ως πραγματική Ρομ, δίπλα στον σαντουριέρη πατέρα της και την τραγουδίστρια μητέρα της.

Χρήστος Πατσατζόγλου

f3eb8460ac9abe1fe94b16fb3276bfb1-1

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου ο αξέχαστος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού ανήκει κι αυτός στη φυλή των Ρομά.

Ζαφείρης Μελάς

11

Γνωστή είναι και η καταγωγή του Ζαφείρη Μελά.

Μάκης Χριστοδουλόπουλος

801be841b2250320efa92b0db2aec945-1

Γνωστή είναι η τσιγγάνικη καταγωγή του τραγουδιστή και δεν την έκρυψε ποτέ. Ο ίδιος γεννήθηκε σε χωριό της Αμαλιάδας κι από πολύ μικρή ηλικία συνόδευε την οικογένειά του ως πωλητής σε πανηγύρια. Ως γνήσιος τσιγγάνος από μικρός έγινε άσσος στο κλαρίνο ενώ αυτός που τον έπεισε ν΄ακολουθήσει το τραγούδι ήταν ο Βασίλης Σαλέας.

Λευτέρης Ζέρβας

121

Κι ο βιρτουόζος – μάγος του βιολιού Λευτέρης Ζέρβας, με διεθνή αναγνωρισιμότητα έχει επίσης τσιγγάνικες ρίζες.

Γιώργος Μάγκας

e774a30ad5445f1080dbfa62af388ad4-1

Από τους πιο γνωστούς Έλληνες τσιγγάνους είναι κι ο βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας που κατάφερε με το κλαρίνο του και την πληθωρική προσωπικοτητά του να γίνει γνωστός κι εκτός συνόρων.

Βασίλης Παϊτέρης

000

Ο Βασίλης Παϊτέρης είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες τσιγγάνους τραγουδιστές και συνθέτες. Στο παρελθόν ασχολήθηλε και με τηην πολιτική ενώ είναι και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Τσιγγάνων και Φίλων της Τσιγγάνικης Μουσικής, με τον διακριτικό τίτλο «ΡΟΜΕΝ».

Κώστας Χατζής

001

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός με την ιδιότυπη φωνή και ερμηνευτικό ύφος, η φήμη του οποίου έχει φτάσει μέχρι και το Λευκό Οίκο, εκπρόσωπος της κοινωνικής και ανθρωπιστικής μπαλάντας είναι κι αυτός τσιγγάνος. Ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του, Κώστας Καραγιάννης υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς κλαρίνου της εποχής του και ο πατέρας του Βαγγέλης Χατζής, ήταν δεξιοτέχνης στο σαντούρι οπότε από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική.

Αλέξανδρος Χατζής

0004

Τα βήματα του διάσημου πατέρα του ακολούθησε κι ο γιός του Κώστα Χατζή, Αλέξανδρος. Με μητέρα Γερμανίδα και ρίζες Ρομ από τον πατέρα του ο ίδιος αστειευόμενος σε συνεντεύξεις του δηλώνει «ένας τσιγγάνος που είναι πάντα στην ώρα του στα ρεντεβού και με… τσαντίρι που έχει διεύθυνση.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος-Σαλέας – ο παλαιός (1929-1972)

002

Ήταν ο καλύτερος λαϊκός κλαρινοπαίχτης της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής στην εποχή του, με διεθνή καριέρα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και η κηδεία του έγινε λαϊκό προσκύνημα.

Βασίλης Σαλέας – ο νεότερος

01

Τα βήματα της οικογένειας των Σαλέηδων και του διάσημου θείου του ακολούθησε κι ο συνονόματος ανηψιός του Βασίλης Σαλέας ο νεότερος – πασίγνωστος τσιγγάνος λαϊκός οργανοπαίκτης κι αυτός.

Μανώλης Αγγελόπουλος

03

Ο τσιγγάνος τραγουδιστής μεσουράνησε τις δεκαετίες του 1960 και 1970 στο λαϊκό τραγούδι.

Στάθης Αγγελόπουλος

e7055bbd56f930acc367357d87410bb4-1

Κι ο Αγγελόπουλος ο νεότερος δεν ξεχνάει την τσιγγάνικη καταγωγή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω που οφελούν τα λόγια περί Ελλάδας. Ούτε τρίχα τσιγγάνων δεν έχει αγγίξει κανείς.

    Οι τσιγγάνοι ωστόσο και γαμάνε και σκοτώνουνε και κλέβουνε και κοροιδεύουνε με ελεημοσύνες και διάφορα…

    Νομίζω μάλιστα ότι και η πλειοψηφία του γραικυλικού λαού συμμερίζεται τον <> τους. Δεν υπάρχει γριάγκο που να μην έχει ανοίξει το πορτοφόλι της σε τσιγγάνα. Εκεί δίνουν οι καριόλες οι ελληνίδες γιαγιάδες.

    Τζέφρυ ζεις εσύ μας οδηγείς…

    Εβραιστάν κάπου το 2018

  2. ΓΥΦΤΟΚΤΩΝΟΣ Εαν με εβλεπες κιολας ετσι μελαχροινος που ειμαι θα ηθελες να με σφαξης.Ασε λοιπον τους φανατισμους και σκεψου αυτο που σου ειπα,αυτο που εχει σημασια ειναι να εχης στην καρδια σου την αιωνια Ελλαδα,ο Τσιπρας ειναι Ελληνας?ο Μητσοτακης?το συνταγματικο τοξο?και ομως ως προς το dna ειναι.Αληθεια εχει υγρασια και με ποναει λιγο το ποδι απο μια σφαιρα που εισεπραξα καποτε για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

    1. Ο/Η Μανιατης Το πως θα σε εβλεπα ασε να το κρινω εγω.Υπαρχουν πολλοι Μανιατες (αν οχι οι περισσοτεροι) που ειναι μεσογειακως μελαμψοι οπως και ο ιδιος ο Μιχαλολιακος η ο Κασιδιαρης αυτο ομως δεν τους κανει γυφτους οπως λενε οι γενιτσαροι αντιφασιστες αλλα Ελληνες οπως ειναι στην καταγωγη ΜΑΖΙ με την συνειδηση τους.Εσυ απο την αλλη μερια με το να υποστηριζεις αυτα για τους αθιγγανους που οχι μονο δεν ειναι Ελληνες αλλα και εξωευρωπαικη Φυλη παραμενεις μεγαλη ντροπη για ολους τους Μανιατες.Το να λες καποιον γυφτο οτι δεν ειναι Ελληνας δεν ειναι “φανατισμος” αλλα φυλετικη-ιστορικη πραγματικοτητα ως γεγονος.Το οτι καποιοι εξ αυτων αν εχουν φιλελληνικα αισθηματα τους κανει φιλελληνες και ΠΟΤΕ δεν τους κανεις Ελληνες οπως εγω και οι συμπατριωτες μου αφου εμεις ειμαστε αυτοχθωνες/γηγενεις και δεν ηρθαν οι προγονοι μας απο το Πακισταν οπως αυτοι.Εμενα παλι με ποναει το κεφαλι μου απο τις μαλακιες που αραδιαζεις υπερ των γυφτων…
      ΥΓ.Το οτι εχουμε γενιτσαρους με ελληνικη καταγωγη οπως ο Τσιπρας η το λοιπο συνταγματικο τοξο δεν σημαινει οτι κανουμε και “ελληνες” καποιους ανθρωπους με διαφορετικη εθνοφυλετικη καταγωγη επειδη μονο και μονο ειναι φιλελληνες.Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει επιτελους!!!!

  3. Ψοφο στους γυφτους/αθιγγανους που παριστανουν του Ελληνες και στους ψευτοελληνες νεογενιτσαρους που παριστανουν κιολας και τους εθνικισταραδες και τους υποστηριζουν.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

  4. Καλημέρα σε όλους…. Είναι το τελευταίο μήνυμα που θα γράψω για να μην γίνομαι και κουραστικός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όσους με υποστήριξαν. Θέλω να δείτε ένα βίντεο και να ακούσετε το τραγούδι που έγραψε και τραγουδάει ένας δικός μας τσιγγάνος. Είναι ένα μικρό δείγμα για να καταλάβετε τι πιστεύουμε εμείς οι Έλληνες τσιγγάνοι. Μπείτε εδώ: https://youtu.be/wRxg-9jkoZ0

    1. Στα αρχιδια μας τι τραγουδατε τουρκογυφτοι αθιγγαναρια.Ετσι τραγουδουσατε και μπροστα στους Ελληνες αγωνιστες του Σουλιου και αλλιωτικα στου Αλη Πασα το αυτι ως γνησιοι δουλοπρεπεις ρουφιανοι μαζι με τον Εβραιο…….

  5. διαβασα τα σχολια προσεκτικα..μπιλυ μπομπο μην ακους κανεναν..για μενα εισαι Ελληνας και αυτα στα λεει ενας σκληρος εθνικιστης…μακαρι ολοι οι τσιγγανοι της Ελλαδος να νιωθουν ετσι..(οχι αυτοι που εχουν ερθει τα τελευταια χρονια απο βουλγαρια κτλ)..τι αλλο θελετε να σας πει ο ανθρωπος ρε παιδια…πρωτα Ελληνας λεει μετα χριστιανος και μετα τσιγγανος… πατρις θρησκεια οικογενεια λεει και ζητω η ΕΛΛΑΣ…Εάν διάλεγα λεει τρόπο θανάτου , θα διάλεγα να πεθάνω για την Ελλάδα και τον Χριστό…τοσο καιρο διαβαζω μακελειο τετοιο σχολιο δεν εχω ξαναδιαβασει…να εχετε διακριση να μην κατηγοριοποιειτε καταυθειαν τους παντες..αντε γεια χαρα

    1. ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. καλημερα σε ολους ,,, φιλαρακια οταν καποιος υπηρετησε στον ελληνικο στρατο κ στο λεει με τοσο παθος οτι αγαπαει τη μητερα ελλαδα κ ειναι κ χριστιανος γιατι ντε κ καλα δεν ειναι ελληνας, οι τσιγγανοι απο την αγια βαρβαρα ειναι σχεδον ολοι φορολογουμενοι ελληνες πολιτες, κ το σχεδον ολοι το λεω για το φορολογουμενους κ οχι για το ελληνες ελληνες ειναι κ μαλιστα απο κατι μουνοσκυλαπου γαμανε τη χωρα μας εδω κ δεκαετιες , καντε επιθεση κ μαγκιες στους ανθελληνες που δεν πηγαν φανταροι ουτε μια μερα , κ οταν θες να μπινελικωσεις καποιον να εχεις τα αρχιδια να του τα πεις καταμουτρα κ οχι πισω απο μια σελιδα κ με ψευδωνημο, αντι να γινουμε ολοι οι ελληνες που αγαπαμε τη χωρα μας κ το λαο μας μια γροθια απεναντι στο καθε παλιοπουστα που στο δηλωνει καταμουτρα ανθελληνας ριχνουμε χολη μεταξυ μας , για αυτο κ μας τη πεφτουνε γυρω γυρω ολοι οι ξεβρακωτοι των βαλκανιων,,, βρισε λοιπον το μουνοπανο τον αλβανο που πτησε τη σημαια μας στη πρεβεζα κ οχι καποιον που ειναι ελληνας κ στο λεει με τοσο παθος,,,,, αυτα

  7. BILLIBOBOS Συνελληνα καμμια ειρωνια,οσο για καποιους που βιαστηκαν να κανουν κριτικη θα τους πω ετουτο,μηπως ο Ερντογαν δεν ειναι Ποντιος?Ο ιδιος ομως πιστευει οτι ειναι Τουρκος για εμενα ειναι λοιπον Τουρκος.Κατα την ανταλλαγη των πληθυσμων Ελληνοφωνοι Μουσουλμανοι δηλωσαν Τουρκοι και Τουρκοφωνοι Χριστιανοι δηλωσαν Ελληνες.Η φιλη μου ειναι κομμουνιστρια Ελληνικωτατη ως προς την καταγωγη αλλα εαν μιλησης μαζι της μονο Ελληνιδα δεν ειναι.Αυτος ειναι και ο λογος που μετα απο τοσα χρονια ειναι φιλη και οχι κατι παραπανω.πολλα εγραψα……..

    1. Αν εχεις τετοιες φιλες και εισαι οντως Μανιατης εισαι η Ντροπη ολης της Λακωνιας.Και για τις κοκκινες φιλες σου αλλα και την αποψη σου για τους γυφτους που τους θεωρεις Ελληνες τουρκογυφτε ντροπη της Μανης!!!

  8. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΛΕΕΙ….ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!! ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΘΙΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ…ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ…ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΜΕΡΙΑ …ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ …ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ…ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ, ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ…ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑ…ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ…Η ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΤΛ…ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ!!!

  9. Φίλε Μανιάτη αν το πιστεύεις αυτο που λες και δεν είναι κάποιου είδους ειρωνία σε ευχαριστώ. Θα σου πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κάθε ένας για εμένα . Εγώ ξέρω τι είμαι , ποιος είμαι , τι πιστεύω και τι αντιπροσωπευω. Εάν διάλεγα τρόπο θανάτου , θα διάλεγα να πεθάνω για την Ελλάδα και τον Χριστό. Αυτό μπορεί να ενοχλεί πολλούς . Αλλά αυτός είμαι . Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Ζήτω η Ελλάς!!!

  10. BILLIBOBOS Συνελληνα σου ζητω συγγνωμη εκ μερους και των ηλιθιωνπου εχουν το θρασος να αμφισβητησουν την Ελληνικοτητα καποιου σαν εσενα.

    1. Μιλα για την παρτη σου και μονο ελληνοφωνε (δηθεν) μανιατη.Η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων αυτο θεωρουν.Οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ελληνες οι αθιγγανοι αλλα ασιατες.Καλη σου χωνεψη!!!

  11. Βλάκα από εμάς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Ελλάδα. Αντίθετα από Αλβανούς Τούρκους Βουλγαρους Σκοπιανους Γερμανους Αμερικανους Εβραίους Μασόνους και εγχώριους προδότες έχει να φοβηθεί. Στρεφεσαι εναντίων μου ενώ θέλουμε και οι δύο το καλό τις πατριδας. Όσον αφορά το πότε ήρθαν οι πρόγονοι μου ,το λες και μόνος σου πριν 1000 χρόνια. Λοιπόν χίλια χρόνια παρουσίας μας στον ελλαδικό χώρο και ακόμα δεν είμαι Έλληνας ε? Δεν πειράζει ρε φιλαράκι. Δεν θα κάτσω να σου γεμίσω το κεφάλι. Μη δέχεσαι εμένα ως Έλληνα. Δεξου τους Αλβανούς που έχουν κάνει παιδιά με Ελληνίδες. Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλαδαν ξενος…

    1. Πανιβλακα γυφτο Billybobo.Η Ελλας εχει να φοβηθει παρα πολλα απο εσας χαρης της συνεργασιας σας με τους Οθωμανους οπως στην ιστορια του Σουλιου οπως και με τους κομμουνιστοσυμμοριτες (Ελληνες γενιτσαρους) κατα τον συμμοριτοπολεμο που ενα σημαντικο μεριδιο ελασιτων ηταν γυφτοι και αθιγγανοι.Το οτι εχουμε τους παραπανω εξωτερικους εχθρους που ανεφερες δεν μηδενιζει τους εσωτερικους που ειστε εσεις με τους Εβραιους και τους ελληνοφωνους κατσαπλιαδες αναρχοκομμουνιστες.Η Πατριδα σου ειναι το Πακισταν και οχι η Ελλαδα.Και 10.000 χρονια να περασουν δεν θα γινετε Ελληνες διοτι ως αθιγγανοι ειστε αναλοιωτοι στον ελληνικο εθνολογικο ιστο.Τελος ψοφο και στους Αλβανους με τις ελλεινιδες τους και στα μουλικα τους…..
      Σταν ξενα εισαι γυφτος και στην Ελλαδα ακομα πιο πολυ γυφτος…..

      1. Καταρχήν μάθε ορθογραφία. Ρε μάγκα ξέρεις τι θα ήθελα? Θα ήθελα πάρα πολύ αυτα που γράφεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, να βρεθούμε να δω , αν θα μπορέσεις να μου τα πεις και μπροστά μου!!!

        1. Ορθογραφια ξερω πολυ καλη και δεν θα μου πει ενας γυφτος αν την ξερω η οχι.Γιατι αν βρεθουμε τι θα γινει ρε τουρκογυφτε;Θα φερεις και ολη σου την φαμιλια για να πλακωσει εναν Ελληνα;Ο Ελληνας παντοτε σας πηδουσε και ενας να ηταν τοσο στην Φραγκοκρατια οσο και στην Τουρκοκρατια (αλλα αδερφακια σας και αυτα) οσοι και αν ησασταν εσεις οι ελληνοφωνοι βαρβαροι β-ρωμα/αθιγγανοι.

  12. ΧΑΛΕΠΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΓΝΩΝΑΙ . ( ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ)

  13. Ο Ηρόδοτος αναφέρει την φυλή των Συγηνων . Με τα χρόνια η λέξη πείτε την μορφή Σίντι που την χρεισιμοποιουν στην Ιταλία. Το θέμα είναι ότι συγχέεται τους Βαλκάνιους Αλβανογυφτους Σκοπιανούς κ.τ.λ με εμάς . Φίλε εμείς δεν έχουμε καμία σχέση δαυτους. Εμείς ήμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Μιλώ πάντα για τους τσιγγάνους της Αγίας Βαρβάρας για να μην παρεξηγηθω. Οι τσιγγάνοι της Αγίας Βαρβάρας έχουν όλοι μα όλοι στο σόι τους κάποιον Έλληνα. π..χ εγώ έμενα η γιαγιά μου είναι Πόντια. Και λάθος να κάνω με τον Ηρόδοτο , μετα από τόσα χρόνια στην Ελλάδα και με επιμιξίες έχουμε και ελληνικό dna. Δεν μιλάω για τους κωλογυφτους από Ζεφύρι Μενίδι Λιόσια κ.τ.λ που μόνο ένας Θεός ξέρει από πού είναι και κάνουν και τις παρανομίες τους και ο κόσμος νομίζει ότι ήμαστε όλοι ίδιοι. Το ξαναλέω ήμαστε Έλληνες και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό!!!!

    1. Κανεις σας δεν εχει ελληνικο dna,Απλως σαν τις μυγες ηρθατε και εσεις οπως και μαζι με το λοιπο κατσιβελιο για να φατε τα σωθικα της δυσμοιρης Ελλαδος γυφτε.Οι προγονοι σας ηρθαν στα χρονια της βασιλειας του Κωσταντινου του Μονομαχου το 1014-1050 μ.χ. ως εισβολεις στα ελληνικα εδαφη και απο εκει εξαπλωθηκαν ως χολερα και στην υπολοιπη Ευρωπη.Τις μαλακιες σου λοιπον γυφτο αλλου και οχι στους Ελληνες,το πιασες;

  14. ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ Κ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑΧΕΣΕΙΜΕΣΑ Κ ΛΕΩ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΟΣ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΕΤΣΙ;;;;;ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Η ΓΥΦΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  15. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.

  16. Βρε δε γαμιεστε μαλάκες όλοι εσείς που θα πείτε ότι δεν ήμαστε Έλληνες? Έλληνες ήμαστε , χριστιανοί ορθόδοξοι και πολλοι πατριωτες ( πολλοί από εμάς υπερπατριωτες- εθνικιστές) . Έχουμε ξεριζωθεί από την Μ.Ασια σαν Έλληνες και εδώ μας λένε ξένους. Όποιος γνωρίζει από ιστορία ο Ηρόδοτος όταν αναφέρεται στους τσιγγάνους λέει ότι ” ΕΠΈΣΤΡΕΨΑΝ” στην Ελλαδα και όχι ότι ήρθαν. Αυτό σημαίνει ότι ήμασταν ανέκαθεν εδώ , για κάποιο λόγο φύγαμε και επιστρέψαμε. Πρώτα είμαι Έλληνας , μετά Χριστιανός Ορθόδοξος και μετά τσιγγάνος. Και σε όποιον αρέσει.

    1. Ε όχι ρε μεγάλε και οι τσιγγάνοι Έλληνες, ποιος Ηρόδοτος τώρα και που κολλάνε οι τσιγγάνοι άστο καλύτερα.

    2. Ρε φιλε εχω μια ερωτηση να σου κανω:αν γινει πολεμος με την τουρκια για ποιον θα παρεις οπλο να τον υποστηριξεις;αφου ειναι φως φαναρι η υποθεση.ολοι οι γυφτοι νιωθουν τους τουρκους για αδερφια τους.και κατι αλλο μεγαλε,πρωτα χριστιανος και μετα ελληνας.το να εισαι ελληνας και να μην εισαι χριστιανος ειναι προβλημα.το αντιθετο ομως ΟΧΙ.το ιδανικοτερο ειναι,να εισαι και τα δυο.

      1. Φίλε μου υπηρέτησα 9 μήνες στον Ελληνικό στρατό . Εχω δώσει όρκο να υπερασπιστώ την πατρίδα μέχρι τελευταίας ρανιδος του αίματος μου και αυτό θα κάνω αν χρειαστεί. Τι παπαριές είναι αυτα που ρωτάς? Αμόρφωτος είσαι? Οι τσιγγάνοι υπηρετούν στον ελληνικό στρατό. Όσο για το θρήσκευμα , φίλε μου για μένα πρώτα πάει η πατρίδα άρα η Ελλάς. Η Ελλάδα δέχεται μόνο δύο θρησκείες. Τον Χριστιανισμό(ορθοδοξία) και την Πατρώα Θρησκεία. Βέβαια επίσημη θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός. Όλες οι άλλες θρησκείες εναντιώνονται στην πατρίδα άρα δεν είναι αποδεκτές. Και κάτι τελευταίο. Όποιος νιώθει τους Τούρκους για αδέρφια του τότε φωτιά και τσεκούρι!!!!

        1. Γυφτο η βιολογικη καταγωγη κανει την εθνικοτητα σε εναν ανθρωπο και οχι η συνειδηση που ισως να εχεις.Το οτι εχεις κανει 9 μηνες στον (οχι πλεον ελληνικο) Στρατο δεν μου λεει τιποτε.Και αλβαναρια βαζουν που κανουν τους αετους της μεγαλης τους Αλβανιας αλλα και αραπαδες τυπου αντετοκουμπο.Οποτε ακυρος ειναι ο συλλογισμος σου προς αυτο.

  17. ξεχασατε και τον ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ….ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ….ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ….ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ

  18. Οι γονεις των τσιγγανων ηταν αναλφαβητοι,καθως κ αφησαν μερικοι κ τα παιδια τους αφωτιστα,
    Τωρα ο Σκουρλετης κ ο Λιακος πως μπορει να ειναι τσιγγανοι αφου κ εχουν πτυχια κ γονεις με πτυχια? Μηπως αυτοι που τα γραφουν ειναι ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ?

  19. Κάποιοι από αυτούς δεν το έχουν καν παραδεχτεί.Οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούσαν να το κρύψουν γιατί κάνει μπαμ από την εμφάνιση.

    1. Που ενώ τους προδίδει η εμφάνιση πουλάνε τρελίτσα. Όπως ο Λιάκος

  20. Ολοι καλοι ανθρωποι,πατριωτες και ευλαβεις ελληνορθόδοξοι.Σε αντιθεση με τους αναρχικούς.

    1. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του. Που θα μας το παίξεις και πατριώτης, παλιοπρεζάκια

      1. Ναι,Αρβανιτης καστανός ανοιχτόχρωμος είμαι αλλα εσυ το βρηκες.Οι αναρχικοι δεν ειστε πρεζακια;ολοι το ξερουν αυτό.

  21. Ε καλα τωρα.Χρειαζοταν να μας το πειτε.Απ τις φατσες τους κανουν μπαμ οτι ειναι …Αγγλοσαξωνες.

  22. Οι Τσιγγανοι ειναι αλλοεθνεις και οχι Ελληνες.Μην γραφετε μαλακιες.
    Εδω θα μου πειτε κανατε τους Εβραιους Ελληνες,τους Γυφτους δεν θα κανατε ξεφτιλες…..

    1. αυτοι είναι ελληνες, εσεις οι ναζι δεν ειστε

      1. Αυτοι Ελληνες δεν ειναι ως Αθιγγανοι αλλα ουτε και εσεις ως Γενιτσαροι Αντιρατσιστες/Αντιφασιστες!!!!

Comments are closed.