Αυτοί έκαναν την επίθεση στον τουρκοπράκτορα Μπουτάρη- Τι είπαν στους αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
1

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί οι δύο συλληφθέντες που ταυτοποιήθηκαν από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης ότι επιτέθηκαν μαζί με άλλους, τον Γιάννη Μπουτάρη.

Δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο.

Ο 20χρονος ομολόγησε ότι είναι ένας απ’ αυτούς που επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι Πόντιος στην καταγωγή και είχα ακούσει παλιότερα τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μπουτάρης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Όταν τον είδα μπροστά μου αισθάνθηκα θυμό για τα όσα είχε πει για τους Πόντιους και κινήθηκα εναντίον του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχυρίζεται και ο 36χρονος.

Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο Γιάννης Μπουτάρης, που την Κυριακή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε , ενώ περιγράφοντας τα όσα έζησε είπε:

«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κανενας εισαγγελεας θα τον μπουζουριαση τον κωλογερο για τις δηλωσεις του κατα των ποντιων.υπαρχει η οχι

  2. Και λιγα του κανανε του βρωμογερου ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΚΩΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΟ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑς…ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  3. Καλά του έκαναν του σιχαμερού προδότη !!!

Comments are closed.