ΑΥΤΗ είναι η μεγάλη «κατάρα» που χτυπά τους παίκτες των reality shows (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paiktes-twn-reality-shows-photos

Πήραν την απόφαση να συμμετάσχουν σε κάποιο reality παιχνίδι με σκοπό το χρηματικό έπαθλο ή απλώς την δημοσιότητα. Ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες, όταν όμως τα φώτα έσβησαν η ζωή τους έπαψε να απασχολεί τους τηλεθεατές. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να εκτεθούν στο ευρύ κοινό, να μοιραστούν την ζωή και την καθημερινότητά τους με τον κόσμο. Δυστυχώς οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, αλλά επιβεβαίωσαν και αυτούς που μιλούν για την κατάρα των reality.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μεγάλος νικητής του πρώτου ελληνικού reality (Big Brother 1), Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας), ο οποίος αναγκάστηκε να πάει μόνιμα στην Γερμανία για να βρει δουλειά.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης πήρε μέρος στο «Mission». Το ειδύλλιό του με μια κοπέλα από την παραγωγή του παιχνιδιού διέρρευσε στα media και φήμες ήθελαν να έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Στην συνέχεια πάει μόνιμα στην Κρήτη, από όπου κατάγεται. Με την τότε σύντροφό του αποκτούν ένα παιδί, το οποίο «έφυγε» ξαφνικά. Ενώ λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας για το φονικό που έγινε στην Κρήτη και την ποινή φυλάκισης που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο reality του Mega «Bar». Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του τον έκανε να ξεχωρίσει. Ο Γιώργος Νάιδας έχασε την ζωή σε ηλικία 34 χρονών οδηγώντας την μηχανή του στην Νάξο.

Ο μεγάλος νικητής του «Big Brother 1», Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή Τσάκας όπως είναι γνωστός σήμερα είναι πάμπτωχος. Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Γερμανία.

Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης, το Big Brother 1. Στην συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πανηγύρια της Ελλάδας.

Η Δώρα Αρχοντάκη όταν μπήκε στο «Big Brother» δήλωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της γράφει το πρώτο της τραγούδι. Το 2006 εμφανίζεται στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από επιχειρηματία. Σήμερα, εμφανίζεται σε διάφορα επαρχιακά μαγαζιά.

Η Φραντζέσκα Μελά συμμετείχε στο δεύτερο «Big Brother» και προκαλεί εντύπωση με το γεγονός ότι είναι 23 ετών, ανύπαντρη και με παιδί. Μέχρι σήμερα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε πάρει μέρος στο Wall. Λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, έβγαινε στα κανάλια και παρακαλούσε τον Κλεάνθη (ο οποίος ήταν συμπαίκτης της) να την παντρευτεί. Στην συνέχεια είναι γνωστή η ιστορία με τον Αλβανό σύντροφό της που την παράτησε.

Ο Ηλίας Βαλάσης με την συμμετοχή του στο «Survivor», ήρθε αντιμέτωπος με το Ναυτοδικείο, μιας και τότε ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πήγε στο παιχνίδι γιατί με το χρηματικό έπαθλο θα βοηθούσε έναν φίλο του.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μετά το τέλος του «Survivor» προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα στην τηλεόραση χωρίς επιτυχία.

Η Ελίνα Μπεκάκου έγινε γνωστή από το τελευταίο «Big Brother». Σήμερα χορεύει σε διάφορα clubs ενώ συμμετέχει και σε αισθησιακές ταινίες.

tonwtiko.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: