ΑΥΤΗ είναι η ΕΙΔΗΣΗ που απέκρυψαν τα ΜΜΕ των νταβατζήδων! ΜΟΝΟ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Πέθανε πριν από τρεις μέρες η εμβληματική ΕΛΛΗΝΙΔΑ άστεγη του κέντρου της Αθήνας!

Κοινοποίηση:
astegh

Οδός Σόλωνος. Πέθανε πριν από τρεις μέρες η εμβληματική άστεγη του κέντρου της Αθήνας.

Δεν το ανέφερε κανένα ΜΜΕ, διότι σχεδιάζουν να βγάλουν άλλα 100.000 άτομα στο δρόμο.

Δεν της δόθηκε ούτε hotspot, ούτε δωρεάν διαμέρισμα, ούτε δωρεάν ρεύμα, θέρμανση, νερό, ούτε χρήματα ούτε τρόφιμα.Μόνον πρόστιμο 10.000 ευρώ, για παράνομη κατάληψη εγκαταλελειμμένου ακινήτου!
Επειδή ήταν Ελληνίδα.Πέθανε στον βωμό του πολυεθνισμού, διότι σχεδιάζουν να φέρουν άλλα έθνη εδώ και δεν υπάρχει πλέον η χώρα της για να την προστατεύσει.Ποιος ξέρει που θα πετάξουν το άψυχο σώμα της…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. βγαινουν οι ηλιθιοι το πρωι στα καναλια και λενε στον κοσμο οτι παμε καλα..πολυ καλα μαλιστα.. ενα κεραμυδι κατι… ενα κοντεηνερ στην αναγκη ρε παιδι μου να της το παραχορουσαν να κοιματε μεσα εστω σαν ανθρωπος…
    τι σας εκανε μωρε η γιαγια και δεν τη μαζεψατε??τουρκομπασταρδοι αλληλεγγυοι του πουτσας και του κωλου τα ενιαμερα…τελος..η ιστορια θα σας γραψει με τα πιο μελανα γραμματα παλιοσκυλα…αντι ρε καθικια να βαλετε ανθρωπους δικους σας να μαζεψουν κανα αστεγο και να τον ταισετε να τον χαρτζηλικοσετε με το επιδομα που μοιραζετε…..ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ….που σημαινει ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ οτι λεφτα υπαρχουν …ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ …..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ…

  2. Που έχουν κρυφτεί όλοι οι ψευτοευαίσθητοι αριστεροί καριόληδες και δεν σχολιάζουν; Αν ψόφαγε κανένα λαθροσκουπίδι αμέσως θα έβγαιναν και θα κατακεραύνωναν τους άκαρδους Έλληνες που άφησαν το σκατό να ψοφίσει. Ουστ καριόληδες , πρώτα ο Έλληνας ρε ξεφτιλισμένοι , ψόφος σε όλα τα λαθροσκουπίδια και όσους τα υποστηρίζουν !

  3. ΑΥΤΗ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΧΕ ΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΗΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ

  4. Αληταραδες…!
    Πολυ κριμα.
    Συγχαρητηρια για το αρθρο παιδια…
    Καλο Παραδεισο να εχει η γυναικα…

  5. Μας συγχωρείς γιαγιά που φανήκαμε τόσο σκληροί μαζί σου…Κλαίει η ψυχή μου πραγματικά…Καλό παράδεισο να έχεις…

  6. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ!

  7. ΝΤΡΟΠΗ!!!ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ!

  8. μπράβο σας για μία ακόμη ενδιαφέρουσα είδηση….

  9. Αλήτες-προδότες-κυβερνώντες βάφετε καθημερινά τα χέρια σας με αίμα.

    1. Καλά λες εμείς είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί και από καθαρή τύχη δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ να την βοηθήσει. Αλήτες, προδότες μπλα μπλα μπλα..

      1. “μπλα μπλα μπλα” ωραία τα λες κόπανε. Όμως πρέπει να κοιτάς να προλαμβάνεις μια “ασθένεια” (δηλαδή αυτούς που ψήφησες και εκγαθίδρυσες όλα αυτα τα χρόνια και οι οποίοι σκοτώνουν τις γιαγιάδες αυτές), παρά να αγνοείς (επειδικτικά) την αιτία της ασθένειας και απλά κάθε φορά να μας “πουλάς πνεύμα” ότι δεν κάναμε τίποτα για την γιατρειά. Τράβα τώρα πίσω και σύρσου στην τρύπα από την οποία βγήκες ξαφνικά για να κατηγορήσεις τους Ορθόδοξους Έλληνες. Δεν θα σου πιάσουμε τ’αυτί ποιον και πότε τον βοηθάμε.

      2. Έλ νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε άτομα περιορισμένης ευθύνης; Πάψτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ψηφίζετε όλους τους μαφιόζους και προδότες όλα αυτα τα χρόνια και μετά σας φταίει η Ορθοδοξία; Λωποδύτες.

  10. AYTH H ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ…
    ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…

  11. Θα την θάψουν δίπλα στις συνειδήσεις τους;

Comments are closed.