ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!!! Πόσα έβγαλε μέσα σε ένα χρόνο η Έμα Στόουν;

Κοινοποίηση:
K5

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο αναδείχθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ, Αμερικανίδα ηθοποιός Έμα Στόουν, ξεπερνώντας την Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.

Η 28χρονη Έμα Στόουν, που βραβεύθηκε με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου φέτος για το μιούζικαλ «La La Land», κέρδισε 26 εκατ. δολάρια προ φόρων για το 12μηνο έως τα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού.

Η 48χρονη Τζένιφερ Άνιστον, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», κατάφερε επίσης να ξεπεράσει την Τζένιφερ Λόρενς, αναδείχθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 25,5 εκατ. δολάρια, χάρη στα πολυάριθμα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Μελίσα ΜακΚάρθι και την Μίλα Κούνις, με 18 και 15,5 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Η κατάταξη για τους άνδρες πρόκειται να δημοσιευθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται να τονίσει για ακόμη μια φορά την τεράστια διαφορά μεταξύ των αποδοχών των ανδρών και των γυναικών στο Χόλυγουντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: