ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙΑ!! Ποιος θα τιθασεύσει τα άγρια άλογα της Mustang;

Κοινοποίηση:
7-8a

Την χρονιά που πέρασε, το εμβληματικό σπορ μοντέλο ανακηρύχθηκε σε “παγκόσμιο αυτοκίνητο”, αφού σημείωσε συνολικά 418.000 πωλήσεις εκ των οποίων οι 35.000 στην Ευρώπη. Η πορεία του μάλιστα ήταν εξαιρετική και στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά, από την αρχή του 2016 έως και το τέλος του 2017, το ένα στα τρία σπορ μοντέλα που πωλούνταν ήταν Mustang.

Η ανανεωμένη έκδοση είναι αναβαθμισμένη αισθητικά και ποιοτικά στην καμπίνα και θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε κλειστή και κάμπριο έκδοση. Μεταξύ των βασικών αναβαθμίσεων του νέου μοντέλου είναι ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων, η μαγνητοροϊκή ανάρτηση MagneRide και το αυτόματο κιβώτιο με τις 10 ταχύτητες.

Οι κινητήρες του νέου μοντέλου θα παραμείνουν 2,3 lt και 5,0 lt, οι οποίοι αποδίδουν 290 και 450 PS αντίστοιχα. Η φρεσκαρισμένη έκδοση του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, ξεκινώντας από τα €53.474.

 

7-8b

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εγω στην Καλιφορνια οδηγω χρονια τα 450 PS.
    Ειναι εργαλειο,που δεν παιζεται. Στην Ελλαδα θα υποφερει απο τους”θαυμασιους” δρομους,που πληρωνουμε χοντρα τελη κυκλοφοριας,για την βελτιωση τους!..Το εργαλειο αυτο δουλευει με βενζινη 85 οκτανιων εδω,που ΔΕΝ εχει σχεση με την Ελληνικη βενζινη των 95 οκτανιων.

Comments are closed.