Αυτή είναι η πιο καυτή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Κοινοποίηση:
PAR8

Τελεία και παύλα, Ιωάννα είσαι… θεάρα, αγάπη μου.

 

Είμαστε φουλ ερωτευμένοι με την ξανθιά καλλονή και δεν… ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε. Βλέπετε, η καυτή παρουσιάστρια δεν είναι απλά μία όμορφη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, αλλά για μας είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στο γυαλί.

Φυσικά και μιλάμε για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εμφανιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού «ΚΡΗΤΗ TV» και είχαμε φτάσει στο σημείο να ψάχνουμε τρόπο για να μπορούμε να την απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση.

Μπορεί η πανέμορφη Ιωάννα να έχει πάρει το πτυχίο δασκάλας, όμως, η τηλεόραση είναι αυτή που την έχει κερδίσει και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και την απολαμβάνουμε. Η ξανθιά κουκλάρα, πέραν από τις απίστευτες αναλογίες, διαθέτει και τρομερό βλέμμα, ενώ τα μάτια της είναι μαγευτικά.

Δείτε…

PAR1

PAR2

PAR3

PAR4

PAR5

PAR6

PAR7

PAR9

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. συναγωνιζονται 《αντρες》 και γυναικες για το ποιος ειναι το ποιο ψωνιο απο τον αλλον. οταν βλεπεις εναν ανθρωπο και τραβαει ολη την ωρα τα μουτρα και τα προβαλει παει να πει οτι εχει σοβαρο προβλημα. το οτι μια γυναικα ντυνεται ξεκωλο και το βγαζει σε ολα τα μεσα αφενως ειναι πουτανακι και αφετερου οποια γυναικα και να βρεις στον δρομο και την ντυσεις ξεκωλο και της παστωσεις την μουρη δεν θα διαφερει απο το βλημα που μου διαφημιζετε.

  2. Βυζιά και κώλο πουλάει η κοπελλιά, αυτά έχει αυτά πουλάει. Αν είχε μυαλό δεν θα έβγαζε ημίγυμνες φωτό?

Comments are closed.