Αυτά είναι τα βίντεο που ο Τσίπρας δεν θέλει να δει ο Τραμπ!

Κοινοποίηση:
tsipras_tramp_774189316

Στην Ουάσιγκτον θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα πραγματοποιηθούν τα κρίσιμα ραντεβού του με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Εθνικής Δεξιάς, ο οποίος έχει άκρως αντίθετες ιδεολογικοπολιτικές απόψεις από την Αριστερά και όλες τις πολιτικές εκφάνσεις της.

Το ραντεβού Τσίπρα-Τραμπ πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που το αμερικανικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και την ευρύτερη γεωπολιτική περιφέρειά της βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο λόγω της αστάθειας στη γειτονική Τουρκία και την αμφιλεγόμενης και προκλητικής στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς στην Ουάσινγκτον.

Η επίσκεψη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο γίνεται ωστόσο και σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική πλευρά, με την κυβέρνηση να θέλει να περάσει την εικόνα μιας χώρας που επιστρέφει στην κανονικότητα και προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Θα αξιοποιήσει άραγε η ελλαδική κυβέρνηση τις όποιες συγκυρίες η θα παραμείνει δέσμια της ιδεολογικής της κατεύθυνσης;

Μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα Greek News ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

«Ο πρόεδρος Τράμπ έχει μακρά πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων. Γνωρίζει πότε μια επένδυση μπορεί να είναι επωφελής και πότε όχι. Βλέποντας κάποιος την Ελλάδα σήμερα, νομίζω ότι μπορεί εύκολα να διαγνώσει ότι ανοίγονται μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας».
Διαβάζοντας ωστόσο αυτά τα λόγια, μας ήρθε στην μ΄νήμη τι είχε δηλώσει παλαιότερα ο πρωθυπουργός της χώρας για τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και η στάση της νεολάιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχόμαστε, οι σύμβουλοι του Τραμπ να μην εντοπίσουν τις παρακάτω εικόνες που θα δείτε:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: