“Ατσαλάκωτε” Δημήτριε: Άσε τις μηνύσεις και πες μας τι έγινε τότε με τα εμβόλια. Πόσο πήγε το “μαλλί;”

Κοινοποίηση:
avramo

 Διαβάζουμε: Μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι ενέπλεξαν το όνομά του στην πολύκροτη υπόθεση Novartis, κατέθεσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος κατηγορεί τους δύο ανώνυμους μάρτυρες για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ζητώντας από την ελληνική δικαιοσύνη την άμεση ανάκληση των διατάξεων, βάσει των οποίων οι μάρτυρες υπήχθησαν σε καθεστώς προστασίας.

Μάλιστα. Μέχρι εδώ καλά. Πάμε τώρα παρακάτω για μερικά ερωτήματα που θα θέλαμε να κάνουμε στον κ.Επίτροπο.

-Ποιος ήταν υπουργός τότε που η Ελλάδα ξόδεψε έναν σκασμό λεφτά-γύρω στα 60-80 μύρια- λένε οι πληροφορίες, κύριε Δημήτρη για τις δύο δόσεις, γιατί δεν έφτανε η πρώτη, απαιτήθηκε και η δεύτερη.

–Πόσος κόσμος τρυπήθηκε και εμβολιάστηκε; Πόσα εμβόλια καταναλώθηκαν, κύριε Δημήτρη; Πάνω από 400.000 λαού; Και πολλούς βάζουμε.

—Τι απέγιναν τα εμβόλια που μας έμειναν αμανάτι; Πήγαν σε αποθήκες του υπουργείου; Πόσα ήταν;

-Πόσα εμβόλια έληξαν, κύριε Δημήτρη, από τα εναπομείναντα;

–Τον καθηγητή από το Παστέρ, τον γνωρίζατε; Θυμάστε τι είχε πει για τα εμβόλια, εκείνος ο εξαίρετος επιστήμονας;

—Ποιος χάραζε την πολιτική για την υγεία, εκείνη την περιόδο; Ο φούφουτος;

–Και, που κατέληξαν τα εμβόλια; Πόσο αγοράστηκαν, πόσο πουλήθηκαν και πόσα χρήματα έχασε το Ελληνικό Δημόσιο; Υπήρξε και δεύτερη φαρμακοβιομηχανία,, πλην της Νοβάρτις που εισήγαγε τα εμβόλια; Θυμάστε το όνομα της και τόνομα του Έλληνα φαρμακοβιομήχανου; Αυτόν που γνωρίζει καλά και ο κ.Γεωργιάδης.

Ακούστε κύριοι της ΝΔ. Δεξιός πατριώτης, δεν σημαίνει παραδόπιστος νεοδημοκράτης. Αυτό το δικαίωμα λοιπόν μας κάνει να σας κρίνουμε. Αφήστε λοιπόν τις μηνύσεις και τα παχιά λόγια του Σαμαρά ότι επιχειρείται επίθεση στην αστική τάξη από τους κομμουνιστοσυμμορίτες( αυτά που γράφουμε εμείς, εδώ και τόσο καιρό)και τοποθετηθείτε στα χρήματα που διασπαθίστηκαν, εκ του πονηρού και με δόλο.

Θα πληρώσετε-εαν φταίτε- γιατί πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος.

Όπως κάποτε θα εφαρμοστεί και γι αυτούς τους προδότες που μας κυβερνούν σήμερα. Αργά ή γρήγορα δεν θα γλυτώσει κανένας. Και δεν σας κρύβουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε φιλοαμερικανοί, ικανοποιούμαστε με το θέμα ότι η τιμωρία τελικά θα έρεθει από αυτούς. Γιατί το υπάρχον σύστημα, όχι μόνον δεν το εμπιστευόμαστε αλλά θεωρούμε ότι έχει κάνει πολύ χειρότερα από όσα έχετε κάνει σείς. 

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. αντιιλααλούνεεε αντιίιιιλαλουν!…αντιιιλααλούνε οι φύυυυλακεεεεες!!! αντιιιιιλλαλουνε οι φυλακεες!!! ….άντε …τούκλη μέχρι και μπρονζέ καγκελάκι επειδή εισαι χλιδάτος…με τα χαβιάρια σου και τις αδειούλες κάθε μήνα….ούτε ο κουφοντίνας τέτοιες τιμές…..(λέμε τώρα…που δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε μέσα ούτε με
    έφ μπί άη…σί άη έη…α b c d e f g… και όλα τα γράμματα του άγγλικου αλφαβήτου.)

  2. Φίλος κολλητός με τον Παπαθανασίου τον πρώην υπουργό οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, κλέφτη καταχραστή. Έχωσε τον φάκελλο στο πιο βαθύ συρτάρι όπως ο Μπένυ το στικάκι της Λαγκάρντ.

  3. Aς θυμηθούμε πως ένας διπλωμάτης σταδιοδρομίας εισήλθε στην επαγγελματική πολιτική. Το 1990 ο Κ.Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός τον όρισε διευθυντή του διπλωματικού γραφείου. Μέχρις εδώ καλά. Έπρεπε ένας διπλωμάτης να αναλάβει τη θέση.
    Το 1993 όμως τον διορίζει υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ . Ποιος ο λόγος; Ο Δ.Αβραμόπουλος είναι ήδη νεοταξίτης πράκτωρ υπηρετώντας ξένα συμφέροντα, τα ίδια με αυτά της οικογενειας Μητσοτάκη. Ο Τύπος, ΔΟΛ,Αλαφούζοι κλπ, ήδη συνεχώς τον προέβαλαν αναδεικνύοντας ένα άγνωστο υπηρεσιακό πρόσωπο σε δημόσιο τοιούτο. Εξελέγη βουλευτής με την υπερπροβολή του στο έπακρον, ώστε να θεωρηθεί κατάλληλος για δήμαρχος του μεγαλυτέρου δήμου της Χώρας…
    Το IQ του δεν πρέπει να σπάει ρεκόρ. Κατάφερε να εισέλθει στην Νομική με την τετάρτη προσπάθεια σε ηλικία 21 ετών!

  4. 1ον) Πόλεμος Αβραμοπουλου – Κακλαμανου για τις βαρύτατες καταγγελίες που δημοσιεύει το ΧΩΝΙ.

    https://olympia.gr/2014/09/27/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

    2ον)Ο κ. Δημ. Αβραμόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου

    http://www.dimokratiki.gr/arxeio/o-k-dim-avramopoulos-ipevale-minisi-kata-pantos-ipefthinou/

    3ον) Ωχ! Ο …Αριστείδης Καλογερόπουλος θα είναι το δεξί χέρι του Δ. Αβραμόπουλου. Ωχ, ωχ…

    Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

    Από προσκείμενο στον Δημ. Αβραμόπουλο σάιτ, μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του ως επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν η οποία θα είναι περί τα 30 άτομα. Επικεφαλής της ομάδας μάλιστα θα είναι ο (“επί πολλά χρόνια φίλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου”) Αριστείδης Καλογερόπουλος “ο οποίος ήταν μαζί του και στο υπουργείο Εξωτερικών”!
    Ο κ. Καλογερόπουλος είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό (έχει τους λόγους του ο ίδιος….), αλλά οι παροικούντες μόλις το έμαθαν αναφώνησαν με νόημα: “Ωχ…. Πάλι ο ….Αριστείδης: Ωχ, ωχ… “. Τι να εννοούν άραγε;;
    Και γιατί ο ίδιος βιάζεται να διαφημίσει ότι αυτός θα λύνει και θα δένει δίπλα στον Αβραμόπουλο;
    Σιγά σιγά θα τα μάθουμε όλα…

    http://www.press-gr.com/2014/08/blog-post_757.html

    4ον) Καλογερόπουλος-Στράτης Σ. Αριστείδης

    http://www.livanis.gr/ViewAuthors.aspx?ValueId=694068

    5ον) Ο Τζώρτζ Χάλακ σε γεύμα με κορυφαίο αξιωματούχο του ΥΕΘΑ στο Κολωνάκι

    http://www.onalert.gr/stories/O_Tzortz_Xalak_se_geyma_me_koryfaio_aksiomatoyxo_toy_YETHA_sto_Kolonaki/10693

    6ον) Ποιο είναι το νέο “πουλέν” του Αβραμόπουλου;

    http://armynews.gr/?p=15612

    1. O Aριστείδης Καλογερόπουλος-Στρατης είχε πατέρα τον Σπυρίδωνα, καθηγητή Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο. Υποστηρικτής της καταλύσεως των εθνικών κρατών της Ευρώπης και της δημιουργίας ενός υπερκράτους, όπου το «εμπόριο θα είναι επί τέλους ελεύθερο» για τους Ρότσιλντ, τους Λαζάρ, για κάθε απόγονο του Σάυλωκ.
      Τις αυτές θέσεις εξέφραζε ο Εβραίος Ηλίας Κρίσπης, φίλος του και κάτοχος της αντιστοίχου έδρας στη Νομική.

  5. 1ον) Οι μάσκες έπεσαν για τη διεφθαρμένη υπουργία Αβραμόπουλου και τα σκάνδαλά του

    Καταδίκη για ακτινοδιαγνωστικό σκάνδαλο: — Στην Ιστοσελίδα ΚΟΝΤΡΑ,είχε αναρτηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2008:

    http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/7936

  6. Είχα γράψει, απο την πρώτη στιγμή, στο μήνυμα, μέσω του οποίου, σας έστειλα, το παραπάνω άρθρο, ότι το θέμα αυτό, έχει Τεράστιες, Προεκτάσεις. Μάλιστα, είχα γράψει, το ότι σχετίζεται Αμεσα και με το Ελλειμμα. Ετύγχανε, να γνωρίζω, πως αυτό δημιουργήθηκε και έτσι αμέσως σκέφτηκα, πως εδω και κάτι άλλο, παίζει. Κομματάκι – κομματάκι πάντως, το παζλ συμπληρώνεται. Φαντάζομαι, να Αντιλαμβάνεστε, το Μέγεθος, της Είδησης. Καρφιά» Παπαθανασίου κατά Αβραμόπουλου για το έλλειμμα

    http://antenna975.blogspot.gr/2010/07/blog-post_9668.html

  7. οχι και ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ο δημητρακης…………..την τσακιζει την πιετα εκει στις βρυξελλες

  8. Ο απολυτος ΤΙΠΟΤΑ .,.,.,.,αφου τον προικισαν με ενα σωρο κρατικες θεσαρες , τον εθρεψε και τον χρυσοπληρωσε ο ελληνας πολιτης, ο Φον Μητσος δεν εμεινε ικανοποιημενος και βουτηξε μεχρι αγκωνα τα δακτυλα στο μελι ..,..,
    Ακομη και σημερα ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ πουλημενος επιτροπος μεταναστευσης μετετρεψε τα ελληνικα νησια σε αποικιες μπαγκλαντες και λοιπων λαθρομουσουλμανων .,.,.
    Αντε να χαθεις σιχαμερο αηδιαστικο ερπετο

Comments are closed.