Ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή καταθέτει τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη σε πασίγνωστη δημοσιογράφο! Τι αναφέρει ο δικηγόρος της;

Κοινοποίηση:
INISI

Αγωγή κατά της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίτζας είπε αρχικά: «Το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθεί και αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα από την Ελένη Μενεγάκη σε πολύ γνωστή δημοσιογράφο για απρεπείς εκφράσεις που είχαν ακουστεί μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή. Η αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν αφορούν ούτε τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ούτε την εκπομπή Αποκαλυπτικά, ούτε κανέναν από τους συνεργάτες της εκπομπής. Αφορούν την κυρία Τάνια Ιακωβίδου, η οποία ήταν καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή και αναφερόταν στο γεγονός ότι έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Γρηγόρης Γουντάρας. Υπήρξαν κάποιες απρεπείς εκφράσεις όπως τις χαρακτηρίζει στην αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα ο κύριος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη».

Μάλιστα στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε τηλεφωνικά ο δικηγόρος της ξανθιάς παρουσιάστριας, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος αποκάλυψε τους λόγους που η Ελένη Μενεγάκη θα προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: