Ασυνήθιστο τροχαίο στη Λαμία! Τον “πήρε” ο ύπνος, μετά από εφημερία πάνω στο τιμόνι! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
troxaio lamia

Το τροχαίο έγινε στις 5.30΄χθες το απόγευμα, στα Γαλανέικα – Τραυματίστηκε ελαφρά ένα μικρό παιδί και από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Ο οδηγός του golf κινούταν από το νοσοκομείο προς τη Λαμία. Λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο στο “Βόρειο”, ακριβώς στη στροφή που βρίσκεται το πρατήριο “Βλάχος” της silk oil, ο οδηγός κοιμήθηκε και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, όχι όμως και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ακολουθούσε.

20170315_172626

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά το παιδάκι της οδηγού, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

asthenoforo troxaio

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός του golf είναι γιατρός του νοσοκομείου, ο οποίος δούλευε συνεχώς για περισσότερες από 24 ώρες, με αποτέλεσμα να νικηθεί από την κούραση και την αϋπνία.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, ο οποίος είναι επίσης γιατρός, ιδιώτης:

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο…

troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini troxaio lamia asthenoforo kaysima benzini

troxaio lamia kaysima benzini troxaio lamia aysima benzini troxaio lamia  kaysima benzini

lamiareport.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: