ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ! Ο Μικρούτσικος δεν έκλεβε μόνο ρεύμα…

Κοινοποίηση:
897635311-586x330

Βλέπεις σήμερα σε φωτογραφία του κυρ Ανδρέα Μικρούτσικο κι είναι κάτι πολύ…

περισσότερο από μικρούτσικος. Φουκαράς. Αυτή την εικόνα σου δίνει. Γερασμένος, κτυπημένος, ποιος ξέρει από ποια βάσανα.
Πού είναι εκείνος ο τηλεοπτικός Μικρούτσικος που κυριαρχούσε πανηγυρικός και θριαμβευτικός στα χρωματιστά και λαμπερά σκηνικά των εκπομπών του. Έχει πεθάνει εκείνος ο Μικρούτσικος της τηλεόρασης και σίγουρα δεν πρόκειται να αναστηθεί.
Κατηγορείται, λέει, ο πάλαι ποτέ παρουσιαστής από την ΔΕΗ διότι έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα. Για να μην πληρώνει το λογαριασμό είχε «πειράξει» το ρολόϊ της εταιρίας. Θλιβερό; Έλα, μωρέ!
Ο άνθρωπος κάποτε δεν δίσταζε να κλέβει τις ζωές κάποιων πιο φουκαράδων απ” εκείνον σήμερα. Έψαχνε κάτι σακατεμένους κοινωνικά και οικονομικά τύπους και τους έφερνε στην εκπομπή του. Για να «δώσουν» αυτοί τη λεχρίτικη ζωή τους στους τηλεθεατές.
Ανθρωποσφαγή κανονική. Να στήνεται ο άλλος μπροστά στην κάμερα και να τσακώνεται με την πρώην σύζυγο, ένα σώου ελεεινής μορφής και ο καλλιτέχνης, ο Μικρούτσικος, μη το
ξεχνάμε ότι ήταν μουσικοσυνθέτης, να… προσπαθεί να τους καλμάρει.
«Κοινωνικές» εκπομπές τις λέγανε. Η ντροπή των καναλιών, των παρουσιαστών κι αυτών που χαρτζηλικωνόντουσαν για να εμφανιστούν σε τέτοια reality.
πηγή apodytiriakias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θυμάμαι ότι πρίν είκοσι χρόνια στην βρώμικη εκπομπή του, είχε καλέσει κάποια κοπέλα ονόματι Συρματούλα από την Εύβοια την οποία σχεδόν εξανάγκασε να πεί ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και με την οποία ο άντρας της μάλωσε στον αέρα της εκπομπής του, με αυτόν τον τηλεκανίβαλο να χαζογελάει και να προσπαθεί τάχα να επιβάλει την τάξη.Τον θυμόμαστε σε μιά γελοία φωτογράφιση να κρύβει με τα χέρια του τα στήθη της Φωτεινής Γεωργαντά στην πρώτη σελίδα περιοδικού του λαμόγιου του κλεφτοπασόκ και φίλου του Λαλιώτη του Πέτρου Κωστόπιυλου.Ένας ασταθής χαρακτήρας που από οπαδός του Τσε Γκεβάρα και της άκρας αριστεράς βρέθηκε να οδηγεί PORSHE και MERCEDES.Του αξίζει το κατάντημά του, αυτού του θλιβερού καραγκιόζη.

  2. Ο σιχαμένος μικρουτσικος βάσισε την καριέρα του στις ανωμαλίες και τα προβλήματα άλλων ανθρώπων , ο καιρός όμως που έχει γυρίσματα απέδειξε ότι τελικά ο ξεφτίλας είναι μικρουτσικος όνομα και πράγμα. Ήδη είναι στα σκουπίδια και σε κανα δυο χρόνια ακόμα , κανεις δε θα τον θυμάται . Το ίδιο τέλος θα έχουν στην αφάνεια και τη πλήρη απαξίωση και άλλες πατσαβούρες – καραβλαχες – ψωνάρες τύπου μενεγακη,σκορδα,πανια,καινουργιου,σπυροπουλου κλπ σκουπίδια των τσοντοκαναλων.

  3. μα ετσι καταφερε να γινει αντιπαθης στον κοσμο με τις ξεφτιλες που εκανε

Comments are closed.