Από τα ψηλά στα χαμηλά: Νέα αγωγή κατά της Λιάνη – Την κατηγορούν για βανδαλισμό

Κοινοποίηση:
VANDALISM

Τα χρόνια της πολυτέλειας και της χλιδής φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, η οποία εκτός από την “οικονομική της καταστροφή”, την οποία επικαλείται, έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι την χαρακτηρίζουν… τζαμπατζή, βάνδαλο και δύστροπη.

Σύμφωνα με το zoornalistas.blogspot.com, στην πρώην αεροσυνοδό και μετέπειτα σύζυγο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, όχι μόνο έγινε έξωση από την πολυτελή κατοικία της για χρέος ενοικίων ύψους.. 26.000 ευρώ, αλλά δέχθηκε νέα αγωγή, καθώς -σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες- το σπίτι βρέθηκε “βανδαλισμένο” με “έντονη δυσοσμία” και “υγρασία στους εσωτερικούς τοίχους”.

Η ΜΚΟ “Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ελλάδος”, ιδιοκτήτρια του συγκροτήματος πολυτελών οικημάτων, ζητά αποζημίωση από την Δήμητρα Λιάνη για φθορές που υπέστη η κατοικία 330 τ.μ., με τέσσερα δωμάτια, την οποία είχε νοικιάσει, έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ το μήνα.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη συζήτηση της αγωγής στο τμήμα Μισθώσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η μάρτυρας και ταμίας της ΧΕΝ έκανε λόγο για μία “δύστροπη μισθώτρια” ως προς την καταβολή των μισθωμάτων, η οποία κατοικούσε στο σπίτι από το 2006 έως το 2014. “Το Νοέμβριο του 2013 κάναμε καταγγελία μίσθωσης. Η κυρία Λιάνη συνέχισε να μην αποδίδει το μίσθιο και έτσι το 2014 υποβάλαμε αγωγή. Η απόφαση για απόδοση του εκτελέστηκε αναγκαστικά εκείνο το Σεπτέμβριο και στην συνέχεια προβήκαμε σε έξωση” υποστήριξε η μάρτυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.