ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ! Προσωπικό σημείωμα στον Μιχάλη Λεμπιδάκη. Από τα πιο καλά που έχουμε διαβάσει

Κοινοποίηση:
nikos

Nico Mastorakis
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ
Αγαπητε κ. Λεμπιδακη,
Πολυ χαρηκα σημερα το πρωϊ, στην ειδηση οτι βρεθηκατε, σωος, ταλαιπωρημενος μεν αλλα αβλαβης, μετα απο την 6μηνη περιπετεια της απαγωγης σας απο (δυστυχως) Κρητικα παλικαρια. Χαρηκα το ιδιο που η οικογενεια σας δεν πληρωσε 10 εκατομμυρια, οπως ειχε προσφερθει. Οι ανθρωποι που σας εσωσαν, ειναι χαμηλομισθοι υπαλληλοι του διεφθαρμενου και εγκεφαλικα νεκρου Δημοσίου. Αστυνομικοι που αγοραζουν οι ιδιοι το αλεξισφαιρο γιλεκο τους και επιχειρουν με σαπακια περιπολικα, βαζοντας βενζινη απο την τσεπη τους.
Θα ηταν μαλλον λογικο να συμπερανω οτι απο εκεινα τα 10 εκατομμυρια που θα επαιρναν οι απαγωγεις, ενα μερος (ας πουμε το 1/3) θα το διαθεσετε για εξοπλισμο των αστυνομικων που απαξιουμε συχνα με τη λεξη “μπατσος,” που τους αφηνουμε εκθετους σε καθημερινες Μολοτωφ και που οταν κανουν λαθος (επειδη λαθος πολιτικη ηγεσια εχουν) σπευδουμε να τους σταυρωσουμε.
Δωρηστε καμια ντουζινα περιπολικα ολοκαινουργια, αγοραστε στολες και υποδηματα, φτιαξτε και μια υποτροφια για αριστευοντες αστυφυλακες, ειδικα στην περιοχη σας και, αν ο νομος και οι κανονισμοι το επιτρεπουν, δωστε ενα γερο bonus στην ομαδα που επιχειρησε.
Ετσι περισσοτερα νεα παιδια, που παιζουν τη ζωη τους κορωνα-γραμματα με μηδαμινη αναγνωριση και αναιμικη αμοιβη, θα σωσουν κι αλλους Λεμπιδακηδες απο τα νυχια επικινδυνων εγκληματιων χωρις ν’ ανοιξει μυτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πες τα χρυσοστομε …!!!!!! πριν τα παιδακια των Αθηνων ανοιξουν το στοματακι τους θα πρέπει να γνωριζουν για ποιους ανθρωπους μιλανε … Αυτοι κανουν καλο ΑΘΟΡΥΒΑ εδω και 30 χρονια στον τοπο τους…. κ.Μαστοράκη…. καντε και εσεις κατι αναλογο …. ΟΧΙ στα λογια…

  2. Αντί να υποδεικνύετε κύριε Μαστοράκη κάνετε εμπράκτως κάτι εσείς.
    Τοιουτοτρόπως θα αποδείξετε ότι η χαρά για τον φίλο σας δεν είναι λόγια αλλά ειλικρινής.
    Καμμιά μοτοσυκλέττα ίσως; (Δεν υπονοώ Matchbox).
    Αναμένω….

  3. ΄Ασε ρε μάστορα … σε πήραμε χαμπάρι …
    ΄Ακουσες ότι η οικογένεια Λεμπιδάκη, θα εξοπλίσει την Αστυνομία με οχήματα κλπ, και βγήκες να μάς “δουλέψεις”, για να πιστέψουμε ότι εσύ είσαι ο “ιθύνων νους” που τάχατες παρότρυνε την οικογένεια γι΄αυτήν την κίνηση … ΄Ισα ρε ψευτόμαγκα, κρατήσου, που περιμένανε εσένα να τους το πεις …

  4. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ………………………………

  5. ΓΕΡΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ…
    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΤΕ

    1. πραγματι στην κρητη δεν ξεχνατε τους ρουφιανους ,ισα,ισα τους τιματε και τους ψηφιζετε ……βλεπε συριζα,,,
      πασοκ …κλπ.

Comments are closed.