ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ποιος δημοσιογράφος μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μικροφωνα-600x276

ην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική γνωστοποίησε γνωστός αθλητικογράφος.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο peiraiasnews.gr ο Αντώνης Πανούτσος, έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή και ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξη του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Ο Αντώνης Πανούτσος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά δείπνησε χτες το βράδυ μαζί με εκλεκτούς φίλους και συναδέλφους του σε γνωστή ταβέρνα της πόλης , όπου ματαξύ άλλων δήλωσε πως θεωρεί πλέον χρέος του να κινητοποιηθεί και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και προς όποια κατεύθυνση του ζητηθεί, προκείμενου να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του peiraiasnews.gr, δεν αποκάλυψε αν θα κατέβει στην Α΄ ή στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά κι αυτό γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι είναι καλύτερο τόσο για τον ίδιο, όσο και για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με το οποίο συμπλέει πολιτικά.

Ο ίδιος ωστοσο, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook διέψευσε ότι έχει κάνει δήλωση όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ανέδειξε το θέμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πάμε. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Η ΝΔ θα ανακοινώσει τους καταλόγους της όταν γίνουν εκλογές και όχι εγώ τους καταλόγους. Κουβέντα γινόταν. Δήλωση δεν έκανα».
Καταγραφή45-600x197αθλητικα-600x312

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ωωω δεσαμε!
    εμαθε ποδοσφαιρο στα 60 του και στα 80 του
    του ηρθε Θεικη αναλαμπη οτι ειναι ο νεος αβρααμ λινκολν

Comments are closed.