ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! «Ομοιος του δεν θα υπάρξει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Συρία-Πόσο-κοντά-είναι-ο-τρίτος-παγκόσμιος-πόλεμος

Την έναρξη του 3ου παγκόσμιου πολέμου, προέβλεψε από την τηλεοπτική του εκπομπή ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός του κόμματος «Λύση».

Οπως είπε ο κ. Βελόπουλος, ο πόλεμος «που όμοιος του δεν θα υπάρξει – όπως τόνισε χαρακτηριστικά-  είναι πιθανό να ξεκινήσει από το υπογάστριο της Ρωσίας, την Ουκρανία.
Οπως, είπε, η Ουκρανία, που την εξοπλίζουν οι Αμερικανοί, θα εισβάλει στον Ντόνετς. Στη συνέχεια η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία. «Οι Ρώσοι θα φθάσουν στον Δνείπερο και οι Λευκορώσοι θα συμμαχήσουν με τη Ρωσία».

Στη συνέχεια, όπως είπε ο κ. Βελόπουλος, το ΝΑΤΟ θα κυρήξει τον πόλεμο στη Ρωσία που «θα επιτεθεί από Βαλτική και Πολωνία η οποία έχει γίνει χωράφι των Αμερικανών».

«Οι ΗΠΑ θα στείλουν 30% στρατό στην Ευρώπη και 20% στην Ασία γιατί φοβούνται εμπλοκή της Κίνας. Ιράν, Ιρακ, Συρία και Υεμένη πηγαίνουν με τη Ρωσία, το ίδιο Καζακστάν και Τατζικιστάν», προέλεψε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούτε όλα όσα είπε για την κλιμάκωση του πολέμου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πρωτα θα γινει ο φοβερος σεισμος σε ολη την γη, που βρωμισε ο αερας απο τις ανομες κ βδελυρες αμαρτιες μας κ μετα ο πολεμος που θα κηρυξει ο ιδιος ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ???

  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
    Νήπιο καταπλακώθηκε από συρταριέρα του IKEA
    Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 21:37
    Τραγωδία:Ένα δίχρονο παιδάκι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο υπνοδωμάτιό του.

    Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης το μικρό παιδάκι καταπλακώθηκε από συρταριέρα του IKEA!

    Ο μικρούλης Jozef Dudek από την Καλιφόρνια, σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από μια συρταριέρα τριών ραφιών.

    Σύμφωνα με το δικαστήριο το παιδί δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του. Ο μικρός Jozef κοιμήθηκε το μεσημέρι στο πάτωμα, μπροστά ακριβώς από τη συρταριέρα που έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής.

    Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν φύγει στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια.

    Η εταιρία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια μέσα από ανακοίνωση. Την ίδια ώρα επισήμανε ότι το έπιπλο, έπειτα από τις σχετικές έρευνες δεν ακουμπούσε στον τοίχο.

    Η οικογένεια που έχει μηνύσει την εταιρεία υποστηρίζει, ότι δεν τηρούνται τα πρότυπα ασφαλείας στα αντικείμενα της επωνυμίας.

    Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με θάνατο παιδιού. Σε τρεις οικογένειας θυμάτων απονεμήθηκαν 50 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα τα οποία μοιράστηκαν.

Comments are closed.