Αποχώρησε ύστερα από 59 ημέρες παραμονής στο Survivor2 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
spuropoulou4-728x430

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού έκανε μία δυναμική είσοδο στο Survivor 2 και κέρδισε τις εντυπώσεις, αποχώρησε ύστερα από 59 ημέρες παραμονής της στο reality επιβίωσης! Η queen Ντίνα πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και τέθηκε εκτός, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο παιχνίδι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός. Αφού έμεινε για περίπου δύο μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ήρθε η ώρα της επιστροφής!

Η Κωνσταντίνα επέστρεψε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 22:30 της Παρασκευής! Φυσικά, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έσπευσαν οι γονείς της, οι φίλοι της αλλά και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα όταν συναντήθηκε ξανά με τη μητέρα και τον πατέρα της, δύο πρόσωπα που της έλειψαν περισσότερο όσο αγωνιζόταν στο Survivor.

«Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο Survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω… Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα! Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χεστήκαμε με το πορνίδιο. Μαζί της θα ασχολούμαστε όλη μέρα;

Comments are closed.