Απολύτως προσχεδιασμένη η ενέργεια του Αλβανού βαρυποινίτη – Στο Μαλανδρίνο μεταβαίνει ο εισαγγελέας

Κοινοποίηση:
malandrinoy

Το ενδεχόμενο η δολοφονία του 46χρονου Γιώργου Τσιρωνη να εντάσσεται σε ενα γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης στις φυλακές εξετάζουν οι διωκτικές αρχές.

Ο εισαγγελέας Νίκος Αντωναράκος μεταβαίνει για αυτο το λογο στις φυλακές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πως ο Αλβανός βαρυποινίτης στη διάρκεια της επιθεσης τραυματισε με γυαλί στο προσωπο και εναν συγκατούμενό του.

Ο Ιλί Καρέλι οδηγειται στον εισαγγελέα Αμφισσας και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πώς η ενέργειά του ήταν απολύτως προσχεδιασμένη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν απο 1,5 μήνα οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν απόρριψει αιτημά του να λάβει 5 μερη άδεια απο τις φυλακές.

Επίσης πρόσφατα απορρίφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημελειοδικών για την αποφυλάκισή του με όρους. Ο Καρέλι είχε αποφυλακιστεί το 2006 έχοντας εκτίσει ποινή για παραβάσεις του νόμου περι ναρκωτικών, ληστεία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ομως το 2007 συνελήφθη και παλι για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα καλείται , για την ερχόμενη Δευτέρα, να δώσει εξηγήσεις σε εισαγγελέα, ο δικηγόρος ο οποίος εχει μπει στο στόχαστρο έρευνας με αφορμή έγγραφο το οποίο εστάλη με φαξ σε κρατουμένους στις φυλακές Κέρκυρας και καλούσε σε δυναμικές κινητοποιήσεις στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τη δημιουργία φυλακής υψίστης ασφαλείας .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ έχουμε φυλακές αλλά ξενώνες πελατών διεφθαρμένων δικηγόρων.
    Οι φύλακες τι κάνουν αυνανίζονται όταν σκοτώνουν συνάδελφό τους;
    O φονιάς του φρουρού έπρεπε να είχε πυροβοληθεί μετά την επίθεση τον φόνο, πόσο κοστίζει μία σφαίρα (ασφαλώς περισσότερο απο την ζωή του καθάρματος δολοφόνου)

  2. Οι κακοποιοί στην Ελλάδα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους αστυνομικούς, σωφρονιστικούς, και γενικά από τον ΝΌΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ.
    Όλοι οι αλλοδαποί έχουν δικαίωμα να σπάνε να ληστεύουν να σκοτώνουν να βιάζουν να κακοποιούν και γενικά να κάνουν ότι γουστάρουν στην Ελληνική επικράτεια.
    Σε κελί 1Χ1 στην απομόνωση 20 μέτρα κάτω από τη γή και με αλυσίδες στα πόδια ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝΕ ΚΆΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
    ΤΟ μόνο που ξέρουνε στην Ελλάδα του 200??? είναι να δίνουνε άδειες σε βαρυποινίτες ισοβίτες και γενικά πάσης φύσεως κατακάθια της κοινωνίας.
    Συλλυπητήρια στην οικογένειά του άτυχου συμπατριώτη, ΚΑΙ κουράγιο στους οικείους του, στήριξη στα παιδιά του.

Comments are closed.