Αποκαλύψεις φωτιά για τη συναυλία των Scorpions – Τα ευρώ scorpion-τουσαν αριστερά και δεξιά !!! Απαιτείται άμεση Εισαγγελική παρέμβαση

Κοινοποίηση:
mosxovis-scorpions

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χρήστος Μοσχόβης ο οποίος είχε την ιδέα για να έρθουν οι Scorpions στη Λέσβο και να πραγματοποιήσουν την περιβόητη τότε συναυλία στο Κάστρο Μυτιλήνης.

Μία συναυλία για την οποία ο τότε Νομάρχης Παύλος Βογιατζής είχε δεχθεί τα πυρά των πολιτικών του αντιπάλων κυρίως για το κόστος της το οποίο υπερέβαινε τις 500.000 ευρώ, αλλά και για τις «βασιλικές» απαιτήσεις των μελών του συγκροτήματος τις οποίες υλοποιούσε – mercentes πολυτελείας από Αθήνα κλπ – .

Ο Χρήστος Μοσχόβης είναι ένας επιχειρηματίας που ζει στο Αννόβερο της Γερμανίας και ήταν αυτός που είχε την ιδέα για να έρθουν οι Scorpions στη Μυτιλήνη.

Σε κάποιες αναρτήσεις του σήμερα και χθες στο διαδίκτυο, έγραψε με ονόματα και στοιχεία κάποιες σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με την υπόθεση των Scorpions.

Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

«Οι Scorpions ήταν μία ιδέα δική μου γιατί εγώ τα έκανα αυτά τη δεκαετία του 80 στο Αννόβερο εδώ που ζω… Η Nομαρχία Λέσβου τότε έφερε έναν άνθρωπο από την Κολωνία που της υποδείξαμε εμείς για να στήσει όλο αυτό το event αυτός ο άνθρωπος ήθελε 500 € την ημέρα δηλαδή 2000 € για τέσσερις ημέρες και το ξενοδοχείο του καθώς και το αεροπορικό το εισιτήριο. Ο τότε Νομάρχης κύριος Βογιατζής ενώ εγώ ήμουν μπροστά του έκανε μία χειραψία αλλά ποτέ δεν υπέγραψε και έστειλε το συμβόλαιο του. Αλλά φώναξε κάποιον κύριο από τη Θεσσαλονίκη κάποιον κύριο Τριανταφυλλίδη ο οποίος πήρε 87.000 € + τα εισιτήρια του την παραμονή τους τα καλύτερα ξενοδοχεία και τα λοιπά. Φυσικά και δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα για διάφορες υπηρεσίες από διάφορους ανθρώπους που μόλις μυρίστηκαν το χρήμα έτρεξαν. Να τα βάλουν στην τσέπη τους με διάφορες υπερτιμολογήσεις που εγώ έχω ακόμη και αυτά τα στοιχεία. Όταν γινόταν η δουλειά με τους Scorpions έπρεπε ο φίλος μου να έρθει δυο τρεις φορές στη Μυτιλήνη και έβρισκε στο ίντερνετ τα πιο φτηνά εισιτήρια γιατί τα πλήρωνε η Nομαρχία. Η Nομαρχία όμως δεν δεχόταν και τα εισιτήρια τα έβγαζε ο κύριος Σαμιώτης όποιος έβαζε την τετραπλάσια τιμή από αυτήν που βρίσκαμε εμείς στο internet με αποτέλεσμα να παθαίνουμε χοντρή πλάκα αλλά να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο κ. Γόμος – σύζυγος της σημερινής Αντιπεριφερειάρχη Πόπης Γόμου – Πρωτογεράκη – ήταν τότε μέλος της Athens Airways που έφερε τους Scorpions στη Μυτιλήνη και έστειλε επιστολή για χορηγία 25.000 ευρώ στο αεροπλάνο, αλλά μετά έστειλε επιστολή ότι κατόπιν συνεννόησης με την Μαρία Τσουβελεκάκη η οποία ήταν Αντινομάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, τα χρήματα θα πληρωθούν… χαχαχα… πράγματα ανήκουστα «

Στις αναρτήσεις του Χρήστου Μοσχόβη απάντησε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Πάνος Πίτσιος, ο οποίος είναι σχεδόν μονίμως ενεργός μέσα στο Facebook και συμμετέχει σε αθρόες συνομιλίες μεταξύ χρηστών του διαδικτύου και επί παντός επιστητού.

Το θέμα είναι ότι ο Πάνος Πίτσιος είναι αν δεν κάνουμε λάθος δημόσιος υπάλληλος αποσπασμένος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Και αναρωτιόμαστε γιατί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, τον αφήνει ελεύθερο να αρμενίζει.

Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον Χρήστο Μοσχόβη ο οποίος δεν αναίρεσε ούτε στιγμή τα όσα έχει αναρτήσει στο Facebook, λέγοντας μάλιστα ότι αυτά που έγραψε είναι ελάχιστα.

Εμείς περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις όλων αυτών για τους οποίους ο Χρήστος Μοσχόβης αφήνει σαφέστατες αιχμές, για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: