ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Τα είχε όλα προσυμφωνημένα ο αρχικατσαπλιάς του Μαξίμου – Πούλαγε φούμαρα στο λαό για την… περήφανη διαπραγμάτευση [ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
‘Վŋ˅Ӡ- ӕ͔ͅŕ· ԕЏՠԏՠБوՐϕуϕ K. ԓɐс É`ԇ͠ӕ͏ď ʏѕևӠԇӠŮŮ(12/02/2015)
(EUROKINISSI/ŕљЁڊǠōٓǩ

Όλα τώρα εξηγούνται.

 

Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙ από τον Πρωθυπουργό. Η μέγγενη στην οποία έβαλε ο Τσίπρας όλη τη χώρα αποδεικνύεται περίτρανα με έγγραφο που μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Ο Πρωθυπουργός πούλαγε φούμαρα στο λαό περί ένδοξης διαπραγμάτευσης και προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.

Δείτε λοιπόν το έγγραφο που μας έστειλε αναγνώστης:

final

Λέει ότι η Ελλάδα εγγυάται να υλοποιήσει  τις  μεταρρυθμίσεις  υπό τους όρους της επέκτασης του MFAFA στις 20 Φεβρουαρίου 2015 (MFAFA =δανεισμος). Πολύ πριν το δημοψήφισμα – παρωδία της 5ης Ιουλίου 2015.

Τα σχόλια δικά σας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ….ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ προδοσία που έφαγες και σου τα φορτώσανε όλα. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

  2. ….ΟΛΑ: Η Περιστέρα και ο Μπούφος.

  3. Τον ψηφισαμε δυστυχως και αυτο το @ιδι μας πουλησε.Κρεμαλα στον γαμιολη

  4. ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΚΑΠΑΝΕΑ STOP. ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ STOP. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ STOP. ΑΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΣΤΑ 15 STOP. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ 1990 STOP. ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ 700 STOP. 12000 ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ STOP. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ STOP. CAPITAL STOP. HOT SPOT 14 EYRO ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ STOP. ΦΛΗΣ STOP. ΓΑΖΕΣ STOP. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ STOP. MACEDONIA GREEK STOP. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ

  5. Φαινόταν οτι είναι προδοτάκος , αλλά τάσο πολύ δεν το περίμενα. Πολύ καλός ηθοποιός τελικά.Μπράβο του

  6. Αυτός είναι ο νέος που θα εσκιζε τα μνημονια σαν τον σαμαρα .Αυτο το κωλοπαιδο ειναι η σνεχεια τους.Ολοι στο κολπο τελικα.

Comments are closed.