ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Πανθρησκεία έρχεται – Ιδού το διαστροφικό δόγμα της.

Κοινοποίηση:
ντπ

Όλοι σχεδόν έχουν ακούσει ότι για να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες στο επερχόμενο παγκόσμιο κράτος που έρχεται θα επιβάλουν και μία παγκόσμια θρησκεία.

Αυτή η παγκόσμια θρησκεία είναι αυτή που θα δώσει την “πνευματική” τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό. Θα δοθεί μια θρησκεία με ένα εικονικά πολύπλοκο και αληθοφανές υπόβαθρο, βασισμένο στην ύπαρξη των αρχαίων θεών, και των φιλοσοφιών της νέας αλλά και παλαιάς εποχής. Αυτή θα είναι εκείνη που θα δώσει την νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης.

Το δόγμα της πανθρησκείας που θέλουν να φέρουν ωστόσο οι εγκάθετοι του Γιαχβέ, είναι απόλυτα σατανικό και διαστροφικό και εντελώς μακριά από την Αλήθεια. Σύμφωνα λοιπόν με τις θεωρίες και τα δόγματα που θα προωθήσουν, ο ανώτατος Θεός έχει έναν αντίστροφο θεό από την άλλη πλευρά η στην απέναντι πλευρά του εαυτού του. Η κεντρική εξαπάτηση θα είναι η παραδοχή του ότι ο Θεός είναι διπολικός. Με καλή και κακή πλευρά, και επομένως ο Σατανάς είναι μέρος του Θεού και όχι ένα κατασκεύασμα Του (αρχάγγελος εκ του αγγελικού γένους των Οφανίμ ) που αποστάτησε κάποτε.

Θα γίνει επίσης αποδεκτό και θα διδάσκετε στα παιδιά, στα ιδρύματα δια βίου μάθησης (σχολεία), ότι για να φτάσει κανείς στο φως πρέπει να περάσει πρώτα από τα κατώτερα επίπεδα του σκότους. Μόνο που όπως είναι λογικό στο φως δεν θα φτάνει ποτέ. Αντίθετα θα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από αυτό. Θα υποστηρίζουν μάλιστα πως όσο πιο μεγάλη είναι η κακία και η αμαρτία κάποιου τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η “φώτιση” που ακολουθεί.
Η κακία επομένως θα λένε ότι είναι απαραίτητη και στην ουσία καλή αφού οδηγεί στην..φώτιση.
Η κεντρική ιδέα δηλαδή της πανθρησκείας θα είναι : Αμάρτησε για να σωθείς και να γίνεις ισχυρός. Η πανθρησκεία τέλος, θα δέχεται τον ερμαφρόδιτο “μέγα” θεό του καλού και του κακού, τον Γιαχβέ, και πλήθος θεοτήτων, που δεν θα είναι άλλοι από τους αρχαίους θεούς των Νεφελίμ.

Αυτός ο ερμαφρόδιτος θεός, θα μας λένε ότι έχει δημιουργήσει αυτόν τον υλικό κόσμο που αντιλαμβανόμαστε, για να τον απολαμβάνουμε εμείς. Θα μας καλούν δηλαδή να απολαύσουμε, δήθεν ενωμένοι και όλοι αγαπημένοι, τον ψεύτικο κόσμο του Γιαχβέ, του Διαβόλου, του εχθρού των ανθρώπων, που θέλει να μας κάνει να αποστραφούμε για άλλη μια φορά τον Δημιουργό μας.

Αυτό που μας είπαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ενσαρκωμένος Δημιουργός μας,ο Ιησούς Χριστός όταν έζησε ανάμεσά μας, είναι ότι μέσα στον Πατέρα Δημιουργό Θεό μας, δεν υπάρχει σκοτάδι. Ο Θεός μας, ο Τριαδικός Δημιουργός, δεν αποτελείται από φώς και σκοτάδι , αλλά μόνο από φως και απέραντη αγάπη. Δεν υπάρχει κακό ούτε σκότος μέσα Του, αφού Εκείνος είναι ο απόλυτα Αγαθός. Αυτό λέει και η απλή μαθηματική λογική.

Προσοχή : Μη δεχτείτε οποιαδήποτε άποψη που έχει να κάνει με το ότι ο Υπέρτατος Τριαδικός Δημιουργός Θεός μας έχει και σκοτεινή πλευρά. Ο Χριστός μας προειδοποίησε ότι θα πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί. Αυτοί οι οποίοι θα προωθήσουν τα δόγματα αυτά δε, θα βασιστούν στην λεγόμενη “Παλιά Διαθήκη” την οποία δέχονται οι τρείς μεγάλες Αβρααμικές θρησκείες( ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ και ο Εβραιοχριστιανισμός) και που παρουσιάζει έναν θεό-τιμωρό (τον Γιαχβέ-Αλλάχ) που δίνει και το καλό και το κακό.

Δείτε τα λόγια του Ιησού Χριστού και των Αποστόλων :

Επιστολή προς Κορινθίους Β. 6,14 : Ποία συνάφεια μπορεί να υπάρχει μεταξύ της δικαιοσύνης και της παρανομίας; Ποία επικοινωνία μπορεί να υπάρχει μεταξύ φωτός και σκότους;

Επιστολή Ιωάννου Α. 1,5 : Και αυτό έχουμε ακούσει απ Αυτόν (τον Χριστό) και σας αναγγέλλουμε, ότι ο Θεός είναι φως, και δεν υπάρχει εις αυτόν σκότος καθόλου.

Κατά Ιωαννην 8,12 : Πάλιν, λοιπόν, μίλησε προς αυτούς ο Ιησούς λέγων· “εγώ είμαι το φως του κόσμου, εκείνος που με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκότος αλλά θα έχει το φώς της ζωής.

Ο Χριστός μας λέει την Αλήθεια και είναι ο μόνος που θέλει το καλό μας, και το καλό μας είναι να γίνουμε ικανοί και να αξιωθούμε να γυρίσουμε κοντά Του, εκεί που ανήκουμε, εκεί που κάποτε ζούσαμε. Να φύγουμε από τον ψεύτικο υλικό κόσμο του Γιαχβέ Σατανά.

Κατά Ιωάννην. 14,6 : Λέγει ο Ιησούς· “Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή, κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνον δια μέσου εμού.”

el.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: