ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ για τον γεροξούρα Μπουτάρη! ΔΕΙΤΕ γιατί στηρίζει τόσο πολύ τα ΣΚΟΠΙΑ! Ου να μου χαθείς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ανθέλληνα που τα μόνα που σε νοιάζουν είναι τα ΦΡΑΓΚΑ! Πολιτικό πατσαβούρι ολκής!

Κοινοποίηση:
mpoutaris

“Σε συζήτηση που είχα με δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο Μπουτάρης κόπτεται και στηρίζει τόσο πολύ τα Σκόπια αναφορικά με το όνομα της Μακεδονίας, όχι μόνο γιατί είναι διεθνιστούλης αλλά επειδή έχει αγοράσει και ΑΜΠΕΛΙΑ στα Σκόπια με 1 ΕΥΡΩ!!!!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

  2. Και δεν ψοφα ο Πουστης να ησυχάσουμε;
    Ούστ ρε κοπρίτη…αυτά να τα βλέπουν οι Θεσαλλονικείς που σε γάλανε πουστολαμόγιο…

  3. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ . ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΟΨΗ .

  4. Αφου τον εκλεξανε τα καρντασια για δημαρχο τους, ας τον φανε τωρα.

  5. Τι να τα κάνει τα αμπέλια ο βρωμόγερος σε λίγο τον παίρνει ο χάρος και θα περάσει καλά στην κόλαση που θα πάει ο ξεφτιλισμένος προδότης.

  6. Μπουτάρη θεέ, πάρε την π.α.ε! Είσαι αυθεντικός. Όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν Ελληνάρες για να ‘ναι αρεστοί στην κοινή γνώμη.

  7. Αυτο που γραφει η ελληνιδα , ειναι το σωστο εχει παραδεχτει δημοσια οτι ειναι σκοπιανος…και ολα αυτα που λενε οι μαιμουδομακεδονες τα στηριζει, με λιγα λογια τον ακουσα να λεει οτι ειναι μακεδονας με την εννοια που το λενε και οι σκοπιανοι δηλαδη οτι υπαρχει μακεδονικη γλωσσα φυλη κτλ….και καθολου περιεργο φυσικα να εχει παει εκει και να εχει αγορασει και αμπελια…Απορω ειλικρινα οι θεσσαλονικεις πως πηγαν και εδωσαν τη ψηφο τους σε αυτο το υποχθονιο υπουλο τραβελι!!! Μιλαμε κανονικα για δουρειο ιππο…..

  8. και να πεταχτει αυτο το το αποκρουστικο υβριδιο σε μια λιμνη με αλιγοταρες, θα ειναι μη καταναλωσιμο για τα καημενα ερπετοειδη

  9. Έλα τώρα που ασχολούμαστ με το ραμουλιμέντο τον Μπουτάρη. Ένα γέρο-νούμερο είναι ο άνθρωπος που ανεδείχθηκε στις τάξεις των καταστροφέων-προδοτών της Ελλάδας με την στήριξη του Soros.Για ψάξτε το λίγο να δείτε.

  10. Αυτό που κρατάς βάλτο στον πατο των τραβελιων που σε πλαισιώνουν…. και μετά να το φας..ωμό …Δημοσιως αν εχεις μπάλες.. Μασκαρά!

  11. Εχει ανοιξει και σχολη στα σκοπια …οινοποιειας.

  12. Βρε ουστ παλιογερε είχαμε αγόραζε όσα θες που ξέρεις μπορεί να τα πάρεις μαζί στην άλλη ζωή ψωφο..

  13. ενας ψυχιατρος δεν υπαρχει να τον μαζεψει???……ο ανθρωπος ειναι για μεσα…..

  14. Παιδιά τί βλακείες λέτε; Ο Μπουτάρης έχει βγει δημόσια και το έχει πει ότι κατάγεται από τα Σκόπια…. πώς είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει το άλλο του μισό;

Comments are closed.