ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που τρέμουν οι Τούρκοι – Δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στους αιθέρες

Κοινοποίηση:
aeroplanos020

Οι Έλληνες πιλότοι αποδεικνύουν καθημερινά την αφοσίωση τους στη πατρίδα, τις ικανότητές τους, και την αποτελεσματικότητά τους. Κάθε ημέρα, πάνω από το Αιγαίο, οι Έλληνες πιλότοι με το ρίσκο που έχει, το να ζεις στον αέρα, συνοδεύουν εκτός του εναέριου χώρου μας τα Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα.

 

Πρόσφατα μια πολύ σημαντική διάκριση για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο με τις επιτυχίες της.

Ο Σμηναγός Βασίλειος Καλογερίδης ονομάστηκε «Course Warrior», δηλαδή ο πιλότος που θα ήθελαν όλοι οι νατοϊκοί ιπτάμενοι να τον είχαν στο πλάι τους στο σχηματισμό σε μια πραγματική επιχείρηση.

aeroplano0202

Η διάκριση αυτή ήρθε στην χώρα μας, στα Ελληνικά φτερά, από την 335 Μοίρα «Τίγρης» της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου.Ποιο συγκεκριμένα, η 335 Μοίρα συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

Στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Τα στελέχη της 335 Μοίρας απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές για το επίπεδο της εκπαίδευσής τους, την αντίληψη και την αποτελεσματικότητά τους στο σύνολο των εναέριων αποστολών που κλήθηκαν να εκτελέσουν. Συγκεκριμένα, ο Ελληνικός σχηματισμός «Βέλος» πέτυχε τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ όλων των υπολοίπων συμμετεχόντων υπό την αρχηγία του Σμηναγού Γεώργιου Σκουργιά.

Πηγή: E-Daily.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. παιδια οι τουρκοι αποδεικνυουν οτι εχουν ηγετη και νοιαζεται για την χωρα του και το βλεπουμε καθημερινα με το τι κανει και καμια απαντηση απο μερια ελλαδας ο δικος μας το μονο που τον νοιαζει ειναι να φερει ολους τους ισλαμιστες στην χωρα να καταργησουμε θρησκευτικα να παντρευονται οι ανωμαλοι να εχουμε ελευθερα χασισι ( αληθεια στα παιδια του αντι για κουλουρι στο σχολειο τους δινει χασισι για το διαλειμα?) και να συμφωνει με προδοσιες κατα της χωρας εμεις επρεπε να ειχαμε εναν ερντογαν σε αυτην την χωρα και οχι τους τσαρλατανους των τελευταιων δεκατιων

  2. Να τις χέσω εγώ και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ τις πρωτιές του πρωκτού και του κώλου.Το Αιγαίο μπαζωμένο με τους τούρκικους ιπτάμενους παλιοτενεκέδες ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΜΟ…!!!

  3. Μονο που οι τουρκοι καθε μερα κανουν πραγματικες επιχειρησεις με πραγματικους στοχους και πυρα κατι που δε συγκρινεται με το ασφαλες περιβαλλον των ασκησεων
    Ας μην τρωμε κουτοχορτο αλλο με τους «φοβους» των τουρκων
    Γι αυτο κανουν 200 παραβιασεις τη μερα ., απ το φοβο τους

Comments are closed.