ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” από αμερικανό πεζοναύτη: “Αυτοί είναι ΠΙΣΩ από τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ISISflag2

Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό και το κουράγιο αυτού του πεζοναύτη αλλά και ο συγκροτημένος και δομημένος τρόπος που αποδίδει τις ευθύνες στις Δυτικές κυβερνήσεις, που εκφράζει ανοιχτά και ευθέως την πεποίθησή του για την εμπλοκή του Ισραήλ αλλά και όλων των χωρών που στηρίζουν την εβραιοσιωνιστική ατζέντα, στη δημιουργία, τη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τη στήριξη της ISIS, που στόχο έχει να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις στη Μ.Ανατολή, να δαιμονοποιήσει 1,8 δις μουσουλμανικού κόσμου, και φυσικά να επεκταθεί και στην Ευρώπη για την εξυπηρέτηση της άλλης ατζέντας εκεί, που θα είναι η αποσταθεροποίηση, τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, η αφαίρεση ακόμα περισσότερων ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και τελικά η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα εξαθλιώσει, θα απεκδύσει πλήρως τις εθνικές ταυτότητες των λαών και θα υποδουλώσει τους πάντες.

Ο πιο τολμηρός άνθρωπος που έχω δει να βγαίνει σε μέσο ενημέρωσης και να τα λέει κυριολεκτικά έξω απ’τα δόντια.

Δείτεο το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κάποια στιγμή είχα στείλει το παρακάτω, κ αυτό το βίντεο δεν το είχα δει…
    Μήπως το μοντέρνο τρομοκρατικό παρακλάδι του συστήματος ονομάζετε Τζιχαντιστές…?
    Τους τρομοκράτες ποιος τους κατευθύνει…? Μήπως εκείνοι που κατεύθυναν παλιά τις σταυροφορίες…? Επαναλαμβάνουν στημένα την ιστορία τώρα με το κοπάδι των τζιχαντιστών…? Οι τζιχαντιστές φάγανε κατά λάθος κανά ΧαζάροΕβραίο ή προσέχουν μη κάνουν κανά λάθος…? Τα χημικά όπλα που έχουν οι τζιχαντιστές αληθεύει ότι κατασκευάζονται στην περιοχή51 στην Αμερική…? Αυτή η περιοχή τελικά ελέγχετε από εκείνους που ελέγχουν το σύστημα…?
    Για σκεφτείτε κάτι…
    Φανταστείτε να είστε το σύστημα κ να έχετε πάρει τον έλεγχο σε κάθε κράτος, κ από την άλλη να έχετε κ μια τρομοκρατική ομάδα που θα την κινούσατε σε γεγονότα που θα τα ονομάζατε τρομοκρατικά για να παραπλανάτε τον κόσμο ώστε να μην σας καταλαβαίνει ότι το στήσατε εσείς, αλλά να νομίζουν όλοι ότι φταίνε μόνο εκείνοι που φαίνονται …Κ μη ξεχνάτε ότι τα σχέδια τους δεν είναι τυχαία τρελά, για να χλευάζουν όσους τα αναλύουμε…

Comments are closed.