ΝΕΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ: “Αποκάλυψη σοκ: Ο Άλεξ ζει. Ήταν σχεδιασμένη η απαγωγή για να…».

Κοινοποίηση:
alex

Απίστευτο!

Έχει γεμίσει εδώ και λίγες ώρες όλο το διαδίκτυο με την είδηση ότι : Αποκάλυψη σοκ: «Ο Άλεξ ζει. Ήταν σχεδιασμένη η απαγωγή για να…»

Μιλάμε για είδηση που πρωτοακούσαμε για πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια!

Το makeleio.gr δεν τσιμπάει κλικάκια με τον πόνο της οικογενείας του Αλεξ αφενός και αφετέρου, λυπούμαστε ειλικρινά(για να μην χρησιμοποιήσουμε, καμιά βαρύτερη έκφραση) που κατακάθια του διαδικτυακού χώρου που παρασιτούν με χαρτζιλίκια διαφόρων επιχειρηματιών της πλάκας, ανεβάζουν κομμάτια της έρευνας που είχαμε κάνει πριν από χρόνια ή αποσπάσματα από συνεντεύξεις που είχαν χρησιμοποιηθεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τότε συνεργάτες μας και τα αναπαράγουν ως σημερινά. Πρόκειται για αλητείες αισχίστου είδους που δημιουργούν πρόβλημα στην οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού αλλά και στον κοινωνικό του περίγυρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ποτε δεν πιστεψα οτι ο αλεξ ειναι νεκρος…ολα ειναι κατα τη γνωμη μου φυσικα,απο τη μαννα του για να παρη λεφτα…εχη παρη παρα πολλα εκατομυρια και εχη για 5 γενεες…αυτοι οι βρωμεροι γυφτοαλλοδαποι που ειναι στην ελλαδα κοροιδευουν καθε μερα τους ελληνες και στο τελος σκοτωνουν,κλεβουν δολοφονουν για να παρουν λεφτα απο τους μακακες τους ελληνες.η ελλαδα ειναι περικικλωμενοι απο 2000000 και βαλε αλλοδαπους εγκληματιες δολοφονους που μας παρακολουθουν και οποιος ελληνας εχη λεφτα και το παρουν χαμπαρι ειναι σε μερικο καιρο νεκρος.με τον ενα η τον αλλο τροπο ειμαστε ολοι αν δεν ξυπνησουμε φυσικα μελλοθανατοι..αλλα οι ρουφιανοδημοσιοκαφροι (οχι ολοι) δεν τα λενε αυτα..ξυπανατε μαλακες ελληνες…ξυπνατε..

Comments are closed.