Αποκάλυψη: Δείτε πως δημιουργήθηκε το ΙΣΛΑΜ

Κοινοποίηση:
ισλαμ

Το Ισλάμ είναι μία μονοθεϊστική θρησκεία η οποία βασίζεται στο κήρυγμα και την δράση του προφήτη Μωάμεθ.
Το Κοράνι είναι το ιερό βιβλίο του Ισλάμ και οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι ο λόγος του θεού.
Ο Ισλαμισμός σήμερα είναι πιο επίκαιρος από ποτέ! Καθώς ολη η Ευρώπη οδηγείται στην ισλαμοποίηση, ας δούμε πως και ποιός δημιούργησε το ισλάμ!

Η Μαύρη Αδελφότητα από αρχαιοτάτων χρόνων είχε, μετά τον ελληνοατλαντικό πόλεμο περί το 9.600 π.Χ,τον έλεγχο του πλανήτη, ελέγχοντας όλους τους βασιλείς και τους αυτοκράτορες και τους τοπικούς μονάρχες. Καθώς ο πληθυσμός του πλανήτη αυξανότανε, χρειαζότανε η Μαύρη Αδελφότητα, ένα όχημα, ένα παγκόσμιο τρόπο σκέψης στην οποία θα ενέτασσε τον παγκόσμιο πληθυσμό, ωστε να του περνά τον τρόπο σκέψης και καθημερινής ζωής που την βόλευε, ώστε να απλοποιήσει τον παγκόσμιο έλεγχο.

Η ιδεολογική αυτή πλατφόρμα, αποφασίστηκε στο συμβούλιο του Μπεν Τζαχάρ Μωλ, όπου προέδρευε η Λίλιθ Λαμασθού, να είναι η χριστιανική θρησκεία. Για να κλείσει η συμφωνία, χρησιμοποιήθηκαν οι αυτοκράτορες, που ούτως ή άλλως ήταν υποχειρια της Μαύρης Αδελφότητας, Σύμφωνα με την συμφωνία αυτή, οι ιεράρχες που ηγούντο της εκλλησίας, θα φρόντιζαν την επισημοποίηση και την υποχρεωτική επιβολή του Χριστιανισμού σε όλη την αυτοκρατορία, καθώς και την γενοκτονία όλων των τερατόμορφων φυλών των Ραν, των απογόνων δηλαδή των επιειξιών των Νφελίμ και των ανθρώπων (Λυκάνθρωποι,αιμοπότες βρικόλακες, σάτυροι, κένταυροι, ερπετόμορφοι κτλ) και θα φρόντιζαν, αφενός μεν για τον αφανισμό της οποιασδήποτε αναφοράς στην ύπαρξη των Νεφελιμ μέσα από τις γραφές, αφετέρου δε, για τον αφελληνισμό της Μεσογείου. Για τον λόγο αυτό έχουμε τις διώξεις και τις γενοκτονίες των Ελλήνων, την απαγόρευση της Ελληνικής γλώσσας και των ελληνικών γραφών και την κατεδάφιση και το κάψιμο των ελληνικών επιστημονικών και φιλοσοφικών σχολών,την καταστροφή των ελληνικών θεάτρων και έργων τέχνης κτλ.

Το σύνθημα της Μαύρης Αδελφότητας που έφτασε μέχρι και στην εποχή μας ήταν το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ελάχιστοι γνωρίζουν την προέλευση του.

Όταν λοιπόν η Λευκή Αδελφότητα των αρχαίων λεγόμενων θεών,το αντίπαλο δέος της Μαύρης, έμαθε για το σχέδιο αυτό αποφάσισε με τον ίδιο τρόπο να δημιουργήσει την δική της ιδεολογική πλατφόρμα. Αντιγράφοντας το σχέδιο της Μαύρης Αδελφότητας, δημιούργησε το ΙΣΛΑΜ. Το Ισλάμ ήρθε όμως περίπου 250 χρόνια μετά τον Χριστιανισμό του Θεοδόσιου.Έτσι ‘επρεπε να περάσει τους πάντες από το μαχαίρι. Τότε ξεκίνησε ο ιερός πόλεμος, ο Τζιχάντ. Η Λευκή Αδελφότητα, είχε σαν σύμβολο τις τρεις παράλληλες ημισελήνους, που συμβολίζουν τους τρεις γιους της Λίλιθ που την δημιούργησαν. Έτσι κάθε ισλαμικό μπαϊράκι έχει την ημισέληνο πάνω του, που είναι το σύμβολο της Λίλιθ, παρά το ότι η Λίλιθ ηγείται της αντιπάλου Μαύρης Αδελφότητας.

Τα πράγματα βέβαια δεν ήταν απλά, αφού οι ηγέτες των αραβικών πληθυσμών ήταν ελεγχόμενοι από την Μαύρη Αδελφότητα, αλλά η θρησκευτική πλατφόρμα ήλεγχε τις καρδιές του κόσμου. Έτσι εμποδίστηκε μεν η παγκόσμια επικράτηση της χριστιανικής ιδεολογικής πλατφόρμας της Μαύρης Αδελφότητας, αλλά και το ισλάμ, σαν ιδεολογική πλατφόρμα δεν θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιηθεί για την διακυβέρνηση του πλανήτη, εφόσον η Λευκή Αδελφότητα ερχόταν στα πράγματα κάποια στιγμή στο μέλλον, αφού οι ηγέτες των ισλαμικών χωρών επηρεαζόταν από την Μαύρη και η παγκόσμια επικράτηση του ισλάμ ήταν αδύνατη, λόγω των ισχυρών χριστιανών αυτοκρατόρων.

Τον 7ο λοιπόν αιώνα, χρειαζότανε ένας φωτισμένος ηγέτης για να εφαρμοστεί το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας για το φρενάρισμα της ιδεολογικής πλατφόρμας του Χριστιανισμού και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μωάμεθ.
Οι θρησκείες λοιπόν είναι δημιουργήματα των δύο Αδελφοτήτων με σκοπό την επικράτηση κάποιας, σε βάρος του ανθρώπινου γένους που συνεχίζει να κοιμάται αφήνοντας την ψυχή τους έρμαιο των δαιμόνων.

Ό,τι και να κάνουν όμως οι Αδελφότητες και κατ’ επέκταση ο σατανάς ένα είναι σίγουρο: ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Λευκή αδελφότητα
    Μαύρη αδελφότητα
    Μέσα από την Αμερική θα έρθει ο Αντίχριστος
    Και αυτός θα προωθήσει το σχέδιο του διαβόλου;
    Από τα γεγονότα που έρχονται , φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ,ότι οδεύουμε.
    Πόλεμος θα έρθει,γι’αυτό να προετοιμάζετε απο τώρα για τροφημα;και κάτι ακόμα μείνετε ενωμένοι με το Σωτήρα Χριστό.

  2. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ…ΑΥΤΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΩΑΜΕΘ..ΣΑΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΑΠΙΣΤΟΙ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ..”ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ”…ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ!Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΥΛΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ…”ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ”..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΕΜΑΤΟ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ,ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ+ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ,Η ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο 2ος ΘΑΝΑΤΟΣ!

  3. ΠΩ…! ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΥΛΟ!
    ΕΒΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΜΩΑΜΕΘ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΑΡΑΝΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ!

  4. Ο σύγχρονος πολιτισμός οδηγείται σε τέλμα! Είναι θέμα χρόνου να βιώσουμε το αναπόφευκτο, δηλαδή την πρόσκρουση της ελευθέρας πτώσης που διανύουμε.
    Όταν η γνώση πάψει να παράγεται απ’ τα βιβλία και αντικατασταθεί από απρόσωπα άρθρα στο διαδίκτυο, χωρίς αναφορές στίς πηγές και την βιβλιογραφία, τότε θα πόψει και η ελευθερία. Γιατί η ελευθερία έχει τίμημα ακόμα και στην περίπτωση της ασυδοσίας!!!
    Οι διαιτολόγοι λένε το σλόγκαν “είμαστε ότι τρώμε”.
    Εγώ θα πώ, είμαστε ότι επιλέγουμε να μας μορφώσει, να μας ενημερώσει, και να μας προφυλάξει.
    Η ικανότητα κρίσης και σωστής επιλογής, είναι παράγωγο της παιδείας μας.

Comments are closed.