ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 600.000 ακίνητα στο «σφυρί» έως το τέλος του 2021…

Κοινοποίηση:
2

Τουλάχιστον 600.000 ακίνητα θα βγουν στον πλειστηριασμό έως το τέλος του 2021 από Δημόσιο και τράπεζες, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ στο πλαίσιο της αυστηρής επιτροπείας, στο οποίο θα τεθεί η Ελλάδα μετά την έξοδο από το μνημόνιο!

Ο μεγαλύτερος επισπεύδων θα είναι το Δημόσιο, το οποίο από την 1η Μαΐου και εφόσον βρίσκει άδειους τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες σε κατασχέσεις ακινήτων. Κατά μέσο όρο τράπεζες και Δημόσιο, όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα πωλούν ουσιαστικά από το 2019 περί τα 180.000 ακίνητα ετησίως ή 15.000 μηνιαίως ή σχεδόν 4.000 εβδομαδιαίως!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα φυσικά. Δεν πρέπει οι ”πρόσφυγες” να έχουν μία οικία να μείνουν; Η αντικατάστασή μας από τους επίδοξους κατακτητές συνεχίζεται. Έχουμε πόλεμο και κάποιοι ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί. Συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε προτού να είναι πολύ αργά. Ας δείξουμε στους εθνομηδενιστές, γραικύλους και προδότες ότι τη μοίρα μας τη διαφεντεύουμε εμείς και μόνο εμείς! Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τη Πατρίδα μας σε κανέναν!!!

Comments are closed.