ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σοκάρει η αγγελία έξω από ελληνικό σχολείο – Ζητάει κοπέλες για…

Κοινοποίηση:
agg1

Στις χώρες που υπάρχει αυτό για αναπτύσσεται ο τζόγος και η πορνεία λέει ο λαός.

 

Έτσι ο κύριος Ηλίας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη φτώχεια στην Ελλάδα και μαζί με αυτή και τα νεαρά κορίτσια που έχουν τις φιλοδοξίες τους για ένα καλύτερο αύριο τάζοντάς τους μία καλή αμοιβή ώστε να χορεύουν και να λικνίζονται στο κλαμπ του και στο μαγαζί του.

Διαβάστε επίσης:  Απίστευτο αλλά αληθινό αυτό είναι το προϊόν που σημειώνει Ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα με τους άντρες να δηλώνουν πιο ικανοποιημένους από ποτέ και τους επιστήμονες να το προτείνουν για 16 βραβεία φυσικής βοτανολογίας μέσα στο 2017!
Διαβάστε επίσης: Δείτε το αδυνατιστικό που κάνει θαύματα και χάνεις μέχρι και 16 κιλά τον μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Το παράλογο δεν είναι το γεγονός ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση βάζοντας μία αγγελία αλλά το γεγονός ότι έβαλε αυτή την αγγελία με τεράστια αφίσα έξω από Λύκειο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να σταθούμε είναι το γεγονός ότι της ζητάει από νεαρά κορίτσια 17 χρονών να γνωρίζουν να χορεύουν και να είναι διατεθειμένος να το κάνουν αυτό μπροστά σε κοινό. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι 17 χρονών θεωρούνται ανήλικες και κάπου εδώ ίσως θα έπρεπε να επέμβει και ο εισαγγελέας για την εν λόγο αγγελία.

Φυσικό επακόλουθο ήταν να προκληθεί σάλος στο Facebook μετά την ανάρτηση με πάρα πολλούς χρήστες να αντιδρούν στη συγκεκριμένη κίνηση του επιχειρηματία και να το χαρακτηρίζουν όπως ακριβώς του αρμόζει.

Δείτε τι έγινε στα σχόλια:

agg2

agg3 agg4

Πηγή: sccops.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ (ΚΥΡΙΟ) ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Comments are closed.