ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! Ο Καρβέλας πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια του Star Academy γιατί…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kostopkarve-682x384-890x395_c

Ποια ήταν η αντίδραση του Κωστόπουλου;

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το δεύτερο live του Star Academy. Ο Νίκος Καρβέλας, πήγε να κρίνει πια διαγωνιζόμενη του ριάλιτι με άσεμνο, για πολλούς τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας συνθέτης και κριτής του Star Academy πέταξε την τσίχλα του στην διαγωνιζόμενη Φαίη Μπαζιώτη.

Η παίκτρια ερμήνευσε το τραγούδι “Δεν έχω πολλά”, η Άννα Βίσση της είπε ότι δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας υποστήριξε το αντίθετο.

Κάπου εκεί ήρθε και η διαφωνία με την παίκτρια, με τον γνωστό συνθέτη να βγάζει τη τσίχλα που μασούσε και να της την πετάει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καλα ρε τωρα αυτη η πρεζονοκολογρια με το ξεπλεκο μαλι μας το παιζει και κριτης.Ουστ ρε απο δω.

  2. ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ

  3. Αυτός που κρίνει οφείλει να είναι καλύτερος απο τον κρινόμενο. Καρβέλας για κριτής; Είναι σοβαροί; Δεν θα δεχόμουν ποτέ να με κρίνει αυτό το σούργελο. Μια σκατόγρια ατάλαντη είναι που βάφει τα μάτια και τα νύχια για να το παίξει ξενόφερτο παρτάλι. Μούφα σκέτη που έχει τραγουδήσει και γράψει μόνο μπούρδες. Ένας αληθινός καλλιτέχνης, ένας με ταλέντο, δεν χρειάζεται βάψιμο ψευτοροκιάς με μαγκιά κλανιά και εξάτμιση για να φανεί. Κατα βάθος ξέρει ότι είναι άθλιος και παραμυθιάζεται ο ίδιος πρώτα προσπαθώντας μάταια να πείσει και τους υπόλοιπους. Αν αύριο πετάξει κάποιο σούργελο σαν αυτόν τσίχλα στον γιόκα του τι θα πεί; Θα συμφωνήσει; Είναι και πατέρας το όργιο, στο παιδί του όμως τέτοια υποτίμηση δεν θα την δεχόταν. Ούστ σίχαμα! Έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο!

  4. Ο Καρβελας ειναι απαραδεκτος απαισιος και δεν καταλαβαινω τι του βρισκουν καποιοι .Κανονικα θελει κλωτσιες και εξω

  5. Μία πούτσ@ πρέπει να του πετάξουν για να στρώσει μια και καλή.

  6. Σε αυτό το reality , τα παιδιά που εχουν επιλέξει δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη φωνή, τα περισσότερα εχουν πάει γιατι έχουν κάποιο ψώνιο ή γιατι ειναι απελπισμένα και θέλουν να τους ανοιξει κάποια πόρτα.Η παραγωγη τους εκμεταλεύται για την τηλεθέαση. Ο Καρβέλας είναι απλά ειλικρινής. Βέβαια το παρατράβηξε χθες γιατί απο την πολύ του ειλικρίνεια γέλαγε μπροστά τους κάτι που δεν είναι σωστό.Αλλά με ολα αυτά δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος τους κάνει πιο πολύ κακό, ο Καρβέλας που τους λεει την αληθεια ή οι υπόλοιποι που τους εχουν αφήσει να παραμυθιαστούν;

  7. κοκα….ακριβη η πουτανα….πρεπει να γινουμε δηλαδη καραγκιοζηδες….μπας και βγαλουμε κανενα φραγκο

Comments are closed.