ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λήστεψαν ξανά το σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Καρσελά! ΤΡΟΜΟΣ στους ερυθρόλευκους!

Κοινοποίηση:
krsla708

Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα, ο Μεχντί Καρσελά, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στη Βούλα!

Τελικά η ανάρτηση του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Εμενίκε στα social media για τον φόβο που υπάρχει στους παίκτες των «ερυθρόλευκων» και στις οικογένειές τους, μετά τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων των σπιτιών τους, μόνο τυχαία δεν ήταν! Όπως έγινε γνωστό ένα νέο κρούσμα ήρθε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός, μάλιστα, μέσα σε διάστημα 40 ημερών βιώνει ξανά το άσχημο αυτό γεγονός, καθώς στις 30 Οκτωβρίου είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας.

Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΛΑΣ το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο του δεύτερου ορόφου και εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στην περιοχή της Βούλας. Μέσα σε λίγη ώρα αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Την πρώτη φορά οι διαρρήκτες είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του παίκτη, αλλά τώρα οι απώλειες ήταν ακόμη μεγαλύτερες κι όπως είναι λογικό είναι σοκαρισμένος, όπως άλλωστε και αρκετοί συμπαίκτες του. Το τελευταίο διάστημα παρόμοια κρούσματα σημειώθηκαν και στα σπίτια των Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε, ενώ «θύματα» ληστείας έπεσαν ακόμη και οι Αραούχο (ΑΕΚ), Ντέμης Νικολαϊδης και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: