ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε ποια πριγκίπισσα υπέκυψε στη γοητεία του Μπραντ Πιτ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
brad-pit-1_0

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τον Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη… ζωή του.

O δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του θρίλερ Ad Astra, δεν είναι πια… ελεύθερος.

Δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Μπραντ Πιτ να είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα με τη 31χρονη πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

Ο ηθοποιός και η όμορφη πριγκίπισσα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, έκρυψαν την σχέση τους εδώ και ένα μήνα, αναφέρει το Bovary.

g1

Τα δημοσιεύματα συνεχίζουν πως ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε σε ένα event του Los Angeles County Museum of Art μαζί με τη Σαρλότ Κασιράγι  και οι δύο τους ήταν αχώριστοι.

Ποια είναι η Σαρλότ Κασιράγι 

Αθλήτρια ιππασίας, ένα κορίτσι που ενέπνευσε μεγάλους οίκους μόδας συμμετέχοντας ως κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες του, μητέρα ενός γιου που απέκτησε με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμάλεχ από τον οποίο χώρισε, η μεγάλη κόρη της Καρολίνα του Μονακό σαγηνεύει με την ομορφιά της.

Το 2006 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού «Vanity Fair» αν και ήταν μόλις 21 ετών.

«Το άγχος και η υπαρξιακή αγωνία είναι κομμάτι της ζωής μας. Η ζωή μου είχε δυσάρεστα γεγονότα, όπως ο πρόωρος χαμός του πατέρα μου, αλλά αυτά συμβαίνουν στον καθένα, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται. Τη μοναξιά την ένιωσα αρκετά νωρίς, στην εφηβεία, κι αυτό με ώθησε στην ενδοσκόπηση, δεδομένου και ότι ως χαρακτήρας έχω την τάση να αναλύω τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα της δικής μου ευαισθησίας, παρά το ότι προέρχομαι από μια λίγο ιδιαίτερη οικογένεια» είχει σημειώσει η Σαρλότ Κασιράγκι για το θάνατο του πατέρα της στο «L’ Observateur de Monaco».

g2

Η ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας, η εγγονή της Γκρέις Κέλι, η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μονακό, η κληρονόμος που περνούσε την ανέμελη ζωή της σε πάρτι γαλαζοαίματων ανά την υφήλιο παρέα με την Ευγενία Νιάρχου, φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ.

Αν όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε η Σαρλότ Κασιράγκι και ο Μπραντ Πιτ αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια του διεθνούς star system.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: