ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία στην Πρόνοια Αγρινίου! Οι δημόσιοι υπάλληλοι εξυπηρετούν τα “δικά τους” παιδιά και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον κοσμάκη που περιμένει στην ουρά…

Κοινοποίηση:
pronoia

“Θέλω να καταγγείλω το εξής:

Σήμερα 28-02-2018 ημέρα Τετάρτη στην Πρόνοια Αγρινίου ήμασταν στοιβαγμένοι άλλος από της 5:30 το πρωί έως της 7:00 για να εξασφαλίσουμε έναν αριθμό προτεραιότητας για να υποβάλουμε αίτηση για το ΚΕΑ. Οι 3 αρμόδιοι υπάλληλοι για την υποβολή των αιτήσεων, εξυπηρετούσαν συνεχώς τους “δικούς τους” ανθρώπους με αποτέλεσμα τα άτομα που είχαν αριθμό προτεραιότητας να μένουν συνεχώς πίσω.

Εκτός αυτού οι “δικοί τους” άνθρωποι, μας ειρωνευόταν προκλητικά όταν τους κάναμε παρατήρηση αφού πρώτα έκαναν την δουλειά τους. Επίσης ζητούσαν έγγραφα και υπογραφές, από όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας μου, τρία τον αριθμό τα οποία τελικώς δεν χρειαζόταν, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλης της οικογένειας. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός αφού κατάφερα να φτάσω στον αρμόδιο υπάλληλο, το ότι περίμενε επί δέκα λεπτά άπραγος στο γραφείο του, περιμένοντας να έρθει άλλος υπάλληλος “το παιδί για όλες τις δουλειές” να βρει το φάκελο μας ο οποίος βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος, έτσι ώστε να μην υποστούν την ίδια ταλαιπωρία και άλλες οικογένειες. Πρέπει επιτέλους κάποιοι υπάλληλοι του δημοσίου να κάνουν σωστά την δουλειά τους…

Ευχαριστώ πολύ!!!”

Αναγνώστης από το Αγρίνιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλους ΔΥ θα σας κάνουμε βρε χαζά αν βγούμε, γι αυτό ψηφίστε μας

  2. Αυτά τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα είναι η αιτία που βούλιαξε η χώρα!!! Έπαιρναν εξωφρενικούς μισθούς 5 και 6000 € για να κάθονται και να μην εξυπηρετούν. Και τώρα συνεχίζουν τα ίδια (με μικρές περικοπές) και ψηφίζουν όλους τους μ@λ@κες του κλεπτοκρατικού-κατοχικού τόξου, και τον λογαριασμό τον στέλνουν σε μας!

Comments are closed.