ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Γουρούνι ισλαμιστής έσκισε την Ελληνική σημαία και… [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO-1

Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε πριν λίγο στα γραφεία του Μακελειό.

 

Υπό την ανοχή ΜΚΟ που αντί να προστατεύουν, κοιτάνε να τα τσεπώνουν, Παλαιστίνιος έσκισε τη σημαία της χώρας που χάρη σε αυτήν παραμένει ζωντανός.

Διαβάστε την καταγγελία του αναγνώστη:

Χθες το απόγευμα λαθρομετανάστης Παλαιστίνιος έσκισε την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ της Ελευσίνας ( δημόσιο κτήριο)με ένα μαχαίρι και με μίσος..την κατεβασε από το κοντάρι και την έκανε χίλια κομμάτια.Την σημαία την μάζεψε ο στρατός που έχει αναλάβει το χοτ σποτ και δεν τον αφήνουν οι ΜΚΟ να κάνει το έργο του..οι ΜΚΟ προσπάθησαν να αποκρύψουν το γεγονός.

simaia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο στρατός που τους ταιζει να τους χαίρετε αφού καταδεχονται να μαζεύουν κουρέλια τη σημαία αντί να του βγάλουν τα δόντια με τανάλια του κερατά και μετά δεμένος σε πλατεία και θα σου πω εγώ τι θα γίνει και αν την ξαναγγιξουν.

  2. Φέρτε τον σε μια πλατεία να πηγαίνουν ένας ένας Οι Έλληνες να του πάρουν τα ριμαδοχερια του κοπρόσκυλα εδώ που τους κουβάλησαν.

  3. απελαση στον λαθροπιθηκο χτες! πακετο και δρομο πισω στην χωρα του να σκιζει εκει σημαιες

  4. ΤΙ ΝΑ ΡΑΨΕΙ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ!! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΡΑΨΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΘΕΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΑΠΙΔΕΣ ΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ? ΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΕΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟ-ΠΙΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΙΒΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΟΡΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  5. Κυρα τασια μην ανησηχεις….εσενα θα σε παλουκωσω πρωτη για να λιαζεσαι…μετα θα παω και στους αραπαδες…βρες τρυπα….εγω δεν χαριζω…

  6. Eγω αν ημουνα φανταρος και τον εβλεπα, θα του αδειαζα μια γεμιστηρα να το ευχαριστηθει.
    Αργοτερα στο στρατοδικειο που θα με ρωταγαν απο ποιον πηρα αδεια γι’αυτη την ενεργεια , θα τους ελεγα ¨, Απο τη Σημαια.

  7. Χμ! Παλαιστινιος, ειπατε;;; Εμενα, γιατι μου κανει κατι, σε … Προβοκατσια;;; Μηπως, αν εμβαθυνουμε, αντιληφθουμε και το τι, θελουν να πουν, οι … Ποιητες;;; Κατ εμε, Περιεργο. Μα Πολυ, Περιεργο.

  8. ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΟΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΒΑΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

  9. H ΤΑΣΙΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ?? ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ . Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ . ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ .Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

  10. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΔΡΙΑΝΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΧΑΡΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΩΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ.

  11. Να φωνάξουν τον βουλευτή Βαρβιτσιώτη της ΝΔ να την ράψει.

Comments are closed.