ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Αντί να πάνε με ελληνικές σημαίες στο συλλαλητήριο της Ορεστιάδας πήγαν για…

Κοινοποίηση:
εκτακτη-ειδηση

Απίστευτη καταγγελία έφτασε πριν λίγο στα γραφεία του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Αναγνώστης που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Ορεστιάδα για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο υπέρ της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μας περιγράφει μια εικόνα που μόνο ντροπή προκαλεί.

Η εικόνα δεν θυμίζει συλλαλητήριο αλλά… κυριακάτικη βόλτα αφού οι παριστάμενοι έχουν γεμίσει τα σουβλατζίδικα της πόλης.

Ντροπή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κομπλεξικό γίδι όποιος έκανε τη….καταγγελία….λυπάμαι τη γειτονιά του,τον κουτσομπόλη…ανόητε

  2. Ανώνυμε…..γιατί βρίζεις ρε!
    Τα υπόλοιπα συλλαλητήρια που γίνονται σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και σε άλλα μέρη, που πάνε μετά; Στα σπίτια τους; Κανείς τους δεν πάνε για καφέ, φαγητό ή κάπου αλλού; Πρέπει να κλειστούνε στα σπίτια τους; Άντε ρε τενεκέ ξεγάνωτε που μιλάς εσύ! Όσο για γύφτους, βάλε πιπέρι στο στόμα σου ανόητε….που μιλάς κιόλας τενεκέ! Δες τι πραγματικά είσαι και άσε εκείνους. Εκείνοι θα βρουν την άκρη. Μιλάς και για Πόλεις-Κράτη. Κάθε τόσο είχαμε πόλεμο, εμφύλιοι πόλεμοι. Μεταξύ μας τρωγόμασταν. Τα 400 χρόνια σκλαβιά μεγάλε, ήταν πολλά και το αίμα έχει μπασταρδευτεί….η οθωμανιά έχει ριζώσει μέσα μας, στους περισσότερους όσο και αν δεν σου αρέσει να το ακούς και να το διαβάζεις! Κάποιοι μάλιστα συνυπήρχαν ειρηνικά, έδωσαν και τα παιδιά τους για να ζήσουν μαζί τους και μόλις έφυγαν μετά την αλλαγή της Αυτοκρατορίας από Οθωμανική σε Γερμανική, άφησαν πίσω απογόνους για να συνεχίζουν με άλλα αφεντικά, αυτό που παρέδωσαν οι Οθωμανοί!

  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟΥς ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ…ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΤΑΤΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

  4. Συλλαλητήριο με ποδήλατα?Έλα Χριστέ και Παναγιά μου.

    1. γιατι τι εχουν τα ποδηλατα;
      αν ειχαμε τανκς θα πηγαιναμε με τα τανκς

Comments are closed.