ΑΠΙΘΑΝΟ! Το ζευγάρι που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και πληρώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ζευγαρι

Η δουλειά αυτού του ζευγαριού είναι να πηγαίνει ταξίδια! Δείτε πώς καταφέρνουν και τα βγάζουν πέρα οικονομικά…

Αν υπήρχε μια δουλειά που θα ήθελαν όλοι οι άνθρωποι, είναι να ταξιδεύουν και να πληρώνονται για αυτό! Το ζευγάρι του παρακάτω βίντεο κάνει αυτό ακριβώς και αποδεικνύει ότι γίνεται με λίγη θέληση και πολύ καλή διάθεση!

Ο Scott και η Collette Stohler διευθύνουν την ιστοσελίδα Roamaroo.com. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική ηλεκτρονική φόρμα που δίνει συμβουλές σε ταξιδιώτες. Το ζευγάρι ταξιδεύει εδώ και 7 χρόνια έχει γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο.

«Το αρχικό πλάνο ήταν να κάνουμε βιντεάκια και να σημειώνουμε περιπέτειες από το ταξίδι μας έτσι ώστε όταν γυρίσουμε πίσω να έχουμε κάτι να τα θυμόμαστε. Μετά από μερικούς μήνες το ψάξαμε για να δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό επαγγελματικά», δηλώνει ο Scott.

Οι δυό τους έχουν ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες και ενώ βρίσκονται στα ταξίδια, βγάζουν λεφτά. Πώς ακριβώς; Βγάζουν λεφτά από αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τουριστικά αξιοθέατα και διάσημα εστιατόρια. «Μας πληρώνουν να μιλάμε για αυτά, να τα επισκεπτόμαστε και να φτιάχνουμε ένα βιντεάκι για αυτά ώστε να γίνουν viral στα social media», εξηγεί η Collette.

«Δεν χρειάζεσαι πολλά λεφτά, απλά πολύ καλή διάθεση και όρεξη για ζωή! Βγες από τη ρουτίνα σου και ανακάλυψε τον κόσμο! Αυτή είναι η συμβουλή μου!», παροτρύνει ο Scott.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: