ΑΠΙΘΑΝΟ! Τα μυστικά των φαγητών που θα σας “τρελάνουν” πραγματικά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
141

Τα πράγματα που συναντάμε καθημερινά στην ζωή μας μπορεί να κρύβουν μυστικά που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν.

Δείτε παρακάτω 17 συναρπαστικά και παράξενα γεγονότα για τα φαγητά που είναι απολύτως αληθινά.

Πιπεριές τσίλι

Το χρώμα της πιπεριάς τσίλι δεν αποκαλύπτει τίποτα για την γεύση της. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθός της- όσο πιο μικρή, τόσο πιο καυτερή.

Aβοκάντο
Τα αβοκάντο είναι πολύ απρόβλεπτα φρούτα.
Κάτι ακόμα για τα αβοκάντο
 
Ποτέ μην ταΐσετε ένα πουλί με αβοκάντο όσο και αν το θέλει. Είναι πολύ δηλητηριώδες για αυτά.
Μπισκότα Oreo
 

Το γεωμετρικό σχέδιο πάνω στα μπισκότα Oreo υποτίθεται, ότι είναι μια παραλλαγή του λογότυπου Nabisco. Αλλά ορισμένοι πιστεύουν, ότι μοιάζει με το Σταυρό της Λωρραίνηςπου μετέφεραν οι ιππότες Ναΐτες. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες σήμερα το βλέπουν ως ένα τετράφυλλο τριφύλλι.

Mπανάνες
 

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά τα κουνούπια προσελκύονται από ανθρώπους που έχουν καταναλώσει πρόσφατα μπανάνα.

Βαρύτητα

Από ότι φαίνεται η βαρύτητα έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση του χιούμορ και της αρέσει να κάνει πλάκα με αυτά που πίνουμε. Πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε; Μάλλον, δεν υπάρχει λύση!

Εμφιαλωμένο νερό
 

Σε κάθε ένα από αυτά τα μπουκάλια το νερό είναι ελαφρώς διαφορετικό. Δεν θα βρείτε ποτέ δυο πηγές νερού που να είναι το ίδιο.

Χρώμα στο φαγητό
 
Το χρώμα στα φαγητά κάνει τα παιδιά υπερδραστήρια, ειδικά αν είναι κόκκινο ή κίτρινο.
Καφές

Οι κόκκοι του καφέ δεν είναι ακριβώς κόκκοι. Στην πραγματικότητα είναι μούρα. Μια πιο ακριβής ονομασία είναι «μούρα του φυτού του καφέ.»

Τσάι
 

Δεν πρέπει ποτέ να πίνετε τσάι που δεν είναι φρέσκο. Οι Ιάπωνες έχουν ένα ρητό: «Το χθεσινό τσάι δαγκώνει χειρότερα από φίδι.» Το κρύο τσάι ερεθίζει τα τοιχώματα του στομάχου τόσο πολύ που οι Ιάπωνες το θεωρούν ίδιο με το δηλητήριο.

Μέλι
 

Το μέλι είναι αθάνατο. Το παλαιότερο βάζο με μέλι είναι ακόμα φαγώσιμο και ανακαλύφθηκε το 1922 από τον Χάουαρντ Κάρτερ στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών. Δοκιμάστηκε από βιολόγους, οι οποίοι συμπέραναν ότι είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

Καμαμπέρ
 

Το τυρί καμαμπέρ πρέπει να καταναλώνεται όσο πιο κοντά στην ημερομηνία λήξης του, αλλά ποτέ πιο μετά.

Αυγά
 

Αν ένα αυγό επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, δεν είναι πια φαγώσιμο. Αυτό συμβαίνει, επειδή τα αέρια συσσωρεύονται μέσα στο αυγό καθώς περνάει ο καιρός με αποτέλεσμα να επιπλέει.

Κάτι ακόμα σημαντικό για τα αυγά- κόκκινες κηλίδες
 

Αυτά είναι στην πραγματικότητα κηλίδες αίματος, που προκαλούνται από ρήξη των αιμοφόρων αγγείων κατά την διάρκεια σχηματισμού του αυγού. Μπορεί να οφείλονται στην ηλικία της κότας ή στην διατροφή της, αλλά αυτό δεν είναι σημάδι ότι η κότα είναι άρρωστη ή έχει δεχθεί κακομεταχείριση με οποιονδήποτε τρόπο.

Ξυνολάχανο
 

Το ξυνολάχανο φροντίζει για την σιλουέτα μας. Η ξινίλα κάνει το σώμα δυο φορές πιο αποτελεσματικό στην επεξεργασία λιπών, βοηθώντας στην απώλεια βάρους.

Σοκολάτα
 

Αν φάτε ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας πριν από κάθε γεύμα, θα αυξηθεί η γλυκόζη στο αίμα σας. Ακόμα και αν είστε πολύ πεινασμένοι αυτό θα σας αποτρέψει από το να φάτε πολύ, αφήνοντάς σας χορτασμένους, αλλά όχι παραφαγωμένους.

Το πιο σημαντικό μυστικού του φαγητού
 
Το φαγητό είναι πάντα πιο νόστιμο το βράδυ. Πάντα όμως!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.