ΑΠΙΘΑΝΟ! Ζευγάρι αγόρασε βαν, το μετέτρεψε σε σπίτι και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
zeygari-agorase-van

Αξιοζήλευτη ζωή κάνει ένα ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι βαρέθηκαν τη μονότονη καθημερινότητά τους και έκαναν αυτό που οι περισσότεροι ονειρεύονται: αγόρασαν ένα βαν και τώρα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Άαρον Γκουντφέλοου και η Σόφι Τέιλορ αγόρασαν ένα τροχόσπιτο έναντι 900 δολαρίων και τώρα γυρνούν με αυτό όλη την Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική.

Δίνοντας άλλα 1.000 δολάρια για να ανακαινίσουν το βανάκι, το οποίο, αν και μικρό, από τις φωτογραφίες φαίνεται ζεστό και ρομαντικό, το ζευγάρι έχει διανύσει 2.000 μίλια μέχρι στιγμής.

Περνώντας ήσυχες στιγμές με θέα το ηλιοβασίλεμα μέσα στη φύση, ανάβοντας τα βράδια φωτιά σε απόμερα μέρη και πίνοντας κρασί, η Σόφι και ο Άαρον ζουν έτσι τον έρωτά τους μακριά από τη ρουτίνα της πόλης, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι.

«Και οι δύο είχαμε εργαστεί σκληρά όλον τον χειμώνα και έτσι είχαμε βάλει στην άκρη αρκετά χρήματα. Έτσι μόλις τελείωσε η σεζόν (τον Μάιο) αποφασίσαμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας σε ένα βαν, ταξιδεύοντας όπου μας έρθει. Στην αρχή μείναμε για λίγο στο σπίτι μας στο Λονδίνο και αφού καταστρώσαμε ένα πρώτο πλάνο, ξεκινήσαμε, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι πού ακριβώς θα πάμε», λέει ο Άαρον.

Οι δυο τους έχουν ήδη γυρίσει όλη τη Γαλλία και την Ισπανία, ενώ σκοπεύουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Σαχάρα και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από την Κροατία και τη Σουηδία.

Πάντως, όπως ανέφεραν στη Mirror, μέχρι στιγμής το ταξίδι τους δεν είναι καθόλου βαρετό. Μαγειρεύουν, ακούν μουσική, γυμνάζονται, εξερευνούν μέρη, μένουν όπου θέλουν για όσο θέλουν, παίζουν επιτραπέζια και ζουν ξέγνοιαστα, χωρίς καθόλου άγχος, την κάθε ημέρα.

 

tonwtiko.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: