Απειλές πολέμου από τους Μογγόλους: “Τα νησιά του Αιγαίου είναι δικά μας”

Κοινοποίηση:
μογγολοι

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι τούρκοι εθνικιστές. Ο Μεχμέτ Σακίρ Μπασάκ συγκέντρωσε μέλη του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έξω από το τουρκικό προξενείο στη Σμύρνη και προχώρησε σε προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και προσωπικά του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου: «Ο πρόεδρος της Ελλάδας είπε για τα νησιά μας ότι “αν χρειαστεί θα δώσουμε και τη ζωή μας”, η δήλωση αυτή μας λυπεί ιδιαίτερα».

Και ο Μπασάκ… απασφάλισε: «Όποιος εποφθαλμιά τα εδάφη της πατρίδας μας, όποιος και εάν είναι αυτός, ξέρουμε πώς να τον βάλουμε στη θέση του».

Η νέα τουρκική πρόκληση έρχεται λίγα 24ωρα μετά το παραλήρημα του αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων», ο οποίος είπε, απευθυνόμενος στους Έλληνες, ότι: «Μπορούμε να σας ξαναρίξουμε στη θάλασσα».

Οι τούρκοι εθνικιστές ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας ζητώντας να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της χώρας μας για να μας υπενθυμίσουν, όπως είπε ο Μπασάκ, τα διεθνή δικαιώματα της Τουρκίας!

Παυλόπουλος : Η Τουρκία κρατά ανοικτή την πληγή του Κυπριακού

Και ενώ η Άγκυρα μιλάει για… διεθνή δικαιώματα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, θύμισε στην γειτονική χώρα ότι εκείνη κρατάει ανοικτή την πληγή του Κυπριακού.

«Δεν μπορεί να ανέχεται ούτε η Ευρώπη ούτε η διεθνής κοινότητα αυτό το όνειδος της τουρκικής εισβολής και κατοχής. Στην Κύπρο πρέπει να υπάρξει άμεσα λύση δίκαιη και βιώσιμη», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ Α@@@ΔΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!

  2. ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ !!!!!

Comments are closed.