Απαγορεύονται οι πυρσοί και τα καπνογόνα; Κανένα πρόβλημα!Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με χιλιάδες χαρτάκια ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες στη Τούμπα με τον Ολυμπιακό τη Κυριακή!

Κοινοποίηση:
paok-xartakia

Μια μοναδική βραδιά ετοιμάζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μακριά από τις τιμωρίες που ονειρεύονται στο Λιμάνι.

Απαγορεύονται οι πυρσοί και τα καπνογόνα; Κανένα πρόβλημα. Όσο και να διαφωνούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ (και όλων των ομάδων) με το νόμο περί απαγόρευσης των πυρσών στα γήπεδα, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους κανονισμούς και να προστατεύσουν την ομάδα από τις τιμωρίες που ονειρεύονται στην Αθήνα.

Έτσι, οι φίλοι του Δικεφάλου μπορεί να μην επιτρέπεται να ανάψουν πυρσούς και καπνογόνα στους αγώνες, ωστόσο αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο στο να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο να μην ανάψει πυρσός στο εν λόγω ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους ,παρ’όλα αυτά, τα χαρτάκια … επιτρέπονται και αναμένεται να «δώσουν» βροντερό παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι.

paokvoice.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παράξενα πράγματα.
    Μόλις ο ΠΑΟΚ αποσπάστηκε στη βαθμολογία ζωντάνεψαν όλους τους Νόμους που οι μεγάλοι των Αθηνών τους είχαν για χρόνια σε αδράνεια.

Comments are closed.