Απίστευτο: Τους απαγορεύει η Μητρόπολη να βαφτίζουν τα παιδιά τους με…

Κοινοποίηση:
baftisi_3

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γονείς βρεφών της Πάτρας η απόφαση της Μητρόπολης να απαγορεύσει τη βάπτιση με δυο ονόματα, ενώ είχε προηγηθεί η απόφαση να σταματήσουν τα μυστήρια στο προαύλιο των εκκλησιών.
Οι περισσότεροι ιερείς μάλιστα δηλώνουν ότι έχουν εντολή να μην επιτρέπουν σε ανήλικους ή σε παντρεμένους με πολιτικό γάμο να γίνονται ανάδοχοι!

Έτσι πολλοί γονείς, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά τους δύο ονόματα, αναζητούν πλέον εκκλησίες εκτός Πατρών και πέρα από τη δικαιοδοσία της Μητρόπολης Πατρών προκειμένου να υλοποιήσουν την επιθυμία τους.

Αρκετοί πάλι, προχωρούν στη βάπτιση του παιδιού στην Πάτρα, φροντίζουν όμως να έχουν κάνει ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο ώστε στα επίσημα έγγραφα να αναγράφονται και τα δυο ονόματα και όχι μόνο αυτό της βάπτισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

    Τον μίσησαν και τον μισούν αυτοί που αυτός αγάπησε.
    Μα τον μίσησαν και τον μισούν γιατί ποτέ δεν αγάπησε τον φθόνο τους, την μισαλλοδοξία και την υποκρισία τους.
    Με εγκώμια και ωσαννά τον προϋπαντούσαν για να τον πείσουν πως είναι πατριώτες του Υψίστου Θεού, μόνο και μόνο για να ευλογήσει τα αντίχριστα θέλω τους.

    Παιδόφιλοι,straight και transexual gay…
    Πείθουν τον κόσμο πως ο σατανάς έχει την δύναμη Θεού, με εξουσία να κλέβει το αυτεξούσιο του ανθρώπου και πως η ανθρωπιά μόνο στην εικόνα βαπτίζεται την θεανθρωπιά του Ιησού Χριστού.
    Και για παιδεία της ουσίας στην καρδιά του ανθρώπου φυτεύουν του αντιχρίστου τα ωσαννά, τα εν ανθρώποις ευδοκία, τον φθόνο, το μίσος, το ψέμα και την υποκρισία.
    ***

    Όποιος Χριστόν εβαπτίσθηκε παιδιά μου, Χριστόν ενδύθηκε·
    τουτέστιν όταν κοινωνείς το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού είσαι το ένα με όλους τους άλλους.
    Κι αν δεν το γνωρίζεις αυτό και δεν το γνωρίζουν και οι άλλοι, τότε δες και ποιος είναι ο διάβολος που λέει ότι αυτός που κοινωνάς είναι ένας άλλος από σένα.

    Αδέλφια μου, εμείς Σώμα Χριστού εσμέν.
    Ξυπνήστε, χάσατε την ψυχή σας.
    Τα παιδιά σας, την περιουσία σας, τα Όσια και Ιερά σας.
    Η Εκκλησία της Ελλάδος πρόδωσε την ανθρωπιά μας.
    Αδερφωθείτε ήγγικεν η ώρα του Ιησού Χριστού.

    Ιωάννης εν Χριστώ

  2. εσενα ρε ‘Ελληνα΄ ποιο ειναι το ονομα σου και ζητας να μαθεις το ονομα του παπα που ακολουθει τις παραδοσεις της Εκκλησιας,,γιατι η μαλακας η πουστης η αθεος εισαι που βριζεις την Εκκλησια…και αφου δεν πιστευεις δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις τα πιστευω των υπολοιπων που αποτελουν και την πλειοψηφια…

  3. Έλα μωρέ ένα όνομα 50€… δύο ονόματα 100€ και όλοι ευτυχισμένοι…. τι δεν καταλαβαίνεις…. άλλωστε το λέει καθαρά ο πιο πάνω…. “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ”
    Αυτό!

    1. ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.
      ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ 50 ΕΥΡΩ…..ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ 100 ΕΥΡΩ……ΤΡΙΤΟ ΟΜΟΜΑΤΑΚΙ 150 ΕΥΡΩ…….
      ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
      ΑΝ –ΑΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ– ΑΠΟΧΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΩΣΤΟΥΣ ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙ—-ΠΟ—-ΤΑ….

  4. Πως λένε αυτόν τον ρασσοφόρο που το απαγορεύει? Γιατί ή μαλάκας είναι ή πούστης. Τους πουσταράδες παπάδες τους γαμάνε τα Αλβανά και οι γύφτοι, τους δε μαλάκες τους αποβάλλει η εκκλησία. Το όνομα λοιπόν αυτού που λέει όχι.

    1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΥ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ.
      Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ.
      ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ………ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΙΕΡΟΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥ-ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ.

      1. Προσωπικά το θέμα του διπλού ονόματος το βρίσκω ολίγον άκυρο.Μιας όμως και μιλάς για τους κανόνες και τις παρακαταθήκες της εκκλησίας,πες μου ποίοι ακριβώς κανόνες και παρακαταθήκες της εκκλησίας επιτρέπουν να γίνονται παπάδες και να τελούν μυστήρια,μασόνοι και πούστηδες;Ποίοι κανόνες και παρακαταθήκες επιτρέπουν τις “ιερές μπίζνες”;Ποίοι κανόνες και παρακαταθήκες επιτρέπουν στον κάθε παπά να πετάει τον σταυρό όταν επισκέπτεται αλλόθρησκους;Ποίοι κανόνες και παρακαταθήκες επιτρέπουν τα συλλείτουργα με αλλόθρησκους;Ποίοι κανόνες και παρακαταθήκες επιτρέπουν στον κάθε παπά να κάνει την εκκλησία “πολιτικό καφενείο” μοιράζοντας ψηφοδέλτια και υποστηρίζοντας συγκεκριμένους βουλευτές;
        Ναι σίγουρα η εκκλησία δεν υποχρεώνει κανένα και σε τίποτε,όταν αυτός ο “κανένας” είναι ένας απλός πολίτης,ενώ όταν αυτός ο “κανένας” είναι κάποιος επώνυμος ή κάποιος αξιωματούχος,από τον οποίο μπορούν να κερδίσουν,τότε επιτρέπονται τα πάντα και είναι αμέτρητα τα παραδείγματα.Τώρα αν ψάχνεις για το ποίος ευθύνεται για το κατάντημα της Ελλάδος,ψάξε και μέσα στην εκκλησία που έχει υποστηρίξει όλους τους προδότες πολιτικούς που έφεραν την Ελλάδα στα χάλια που είναι.

        1. ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
          ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ….ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟΙΣ….
          ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1984 ΤΟΥ ΩΡΓΟΥΕΛ η ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.
          ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;;;
          ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ;;
          ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
          ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ —–ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΥΜΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΤΟΥΤΩ—–.

Comments are closed.