Απίστευτο: Ο πιο παράξενος όρος που έχει βάλει η Κιμ Καρντάσιαν στην διαθήκη της!

Κοινοποίηση:
15b2b2_2

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά υπερβολικά πράγματα για την Kim Kardashian. Όμως σε συνέντευξή της που έκανε για το τεύχος Απριλίου του του αμερικανικού περιοδικού Elle, η γνωστή τηλεπερσόνα επιβεβαίωσε ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ακουστει.

 

Η Kim παραδέχθηκε πως έχει συντάξει ειδικό όρο στη διαθήκη της, σύμφωνα με τον οποίο, αν κάποια στιγμή δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας, κάποιος θα πρέπει να περιποιείται συνεχώς το μακιγιάζ, το χτένισμα και το μανικιούρ της, ώστε να δείχνει «όσο το δυνατόν πιο όμορφη».

«Έχω δημιουργήσει μία ειδική ενότητα στη διαθήκη μου στην οποία ρητά υπαγορεύω ότι αν είμαι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορώ να επικοινωνήσω, δεν μπορώ καν να πάω στην τουαλέτα μόνη μου, ακόμη και τότε, κατηγορηματικά τα μαλλιά μου, τα νύχια και το make up μου θα είναι στην εντέλεια», δηλώνει στο βίντεο της συνέντευξης.

Στο ίδιο video η Kim Kardashian απαντά και σε διάφορα άλλα τραβηγμένα δημοσιεύματα που έχουν κατά καιρούς προκαλέσει συζητήσεις. Έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις της…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ Κ@ΛΟΥς ΣΑΝ ΒΟΥΝΟ
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΙΑ

Comments are closed.