Απίστευτο – Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις γίνεται μόδιστρος και παρατάει την ηθοποιία!

Κοινοποίηση:
Daniel Day-Lewis arrives to the premiere of 'Lincoln' during the 2012 AFI Film Festival Closing Night in Hollywood, Los Angeles, CA, USA on November 08, 2012. Photo by Krista Kennell/ABACAPRESS.COM

Νέα καριέρα ξεκινά ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ηθοποιία: Θα γίνει μόδιστρος!

Ο βραβευμένος τρεις φορές με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη πως αποσύρεται από το επάγγελμα που τον έκανε γνωστό και αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Η βρετανική εφημερίδα The Sun αναφέρει ότι τον κέρδισε ο κόσμος της υψηλής ραπτικής και της μόδας, με τον οποίο ασχολήθηκε στην τελευταία του ταινία, που αναμένεται στους κινηματογράφους. Το Phantom Thread ασχολείται με τον χώρο της μόδας στο Λονδίνο του 1950 και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, που είναι σήμερα 60 ετών, υποδύεται έναν ανερχόμενο ασυμβίβαστο μόδιστρο, που σχετίζεται με την αυλή και την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου της εποχής.

Είναι πρώτη (και τελευταία, όπως φαίνεται) ταινία που ο ηθοποιός γύρισε μετά το Λίνκολν, που το 2012 του χάρισε το τρίτο του Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, μετά το My Left Foot και το There Will Be Blood.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: