Απίστευτος ο Κοτζιάς για τις διαμαρτυρίες – Η θλιβερή δήλωσή του: «Από το 1 εκατομμύριο πολίτες, διαμαρτυρήθηκαν μόνο 4.000» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στο οποίο εκφράζεται η διαφωνία στη συμφωνία, που υπεγράφη, για το όνομα των Σκοπίων, παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, λίγο πριν αναχωρήσει, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τα επεισόδια στο Πισοδέρι μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Ο υπ. Εξωτερικών φάνηκε να μην το γνωρίζει αλλά ρώτησε πόσοι πολίτες συμμετείχαν και εάν ήθελαν να εμποδίσουν την υπογραφή της συμφωνίας. «Ήταν περίπου 4.000 και ήθελαν και να διαμαρτυρηθούν και ενδεχομένως να εμποδίσουν τη συμφωνία» απάντησε ο κ.Καρυπίδης. «Από το 1 εκατομμύριο, φτάσαμε στις 100.000 (σ.σ. αναφερόμενος στα συλλαλητήρια) και τώρα στις 4.000. Αυτό σημαίνει ότι ο λαός σπάει τα στερεότυπα που του έχουν δημιουργήσει» απάντησε ο Ν. Κοτζιάς. Έσπευσε δε να επιπλήξει τους ντόπιους που διαμαρτύρονται: «Εδώ οι ντόπιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται, γιατί η μόνη ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους είναι αυτή εδώ, η συνεργασία των τριών κρατών» είπε.

Δείτε τον διάλογο από το kozan.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΕΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000 ΛΑΟΣ ΘΑ ΧΑΡΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΔΙ.

  2. όποιος εγγυηθεί ότι μετά τις εκλογές θα τους στείλει σε ειδικό δικαστήριο θα έχει την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων

  3. Θελει να λανσαρει και στυλ η κουραδομηχανη!!!!!!!!!!! Ολο με ενα καπελο!!!!!!!!!!! Βαλε και ενα υφασματινο με ριγες!!!!!!! Θα το χρειαστεις οσονουπω!!!!!!!!!!

  4. 1.5 εκατομμύριο κόσμος στα συλλαλητήρια στα @ρχιδια σου. 64% στο δημοψήφισμα το ίδιο. Χούντα έχουμε και σε βλέπω ήδη με μέλι δεμένο στο δέντρο να σε τρώνε οι μύγες.

  5. Ήμουν περήφανος που είχα καταγωγή από την Μακεδονία τώρα είμαι νότιο Μακεδόνας, είμαι περήφανος για την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, αλλα ντρέπομαι για τους πολιτικούς τις χώρας μας.

  6. ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΙΤΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ………Α ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΘΑ ΣΤΟ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ………

  7. Γιατί ρε κοπροκοιλια Κοτζιά δεν υπογράψατε στην Θεσσαλονίκη? Να βλέπαμε το θα γινόταν? Πήγατε στις Πρέσπες Ψαράδες τρεις κι ο κούκος, αποκλείσετε δρόμους και ήθελες κ κόσμο?!? Ο κόσμος σε Θεσσαλονίκη κ αθηνα δε σου έφτανε πανιβλακα Κοτζιά?

  8. ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ .ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ .

  9. Αλήτη ψευτομπολσεβικε συμμορίτη έρχεται η ώρα που δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς θα τρέχεις σαν τον ποντικό…αληταρα

  10. Μα ποσο μαλακας εισαι ρε πουστη κοτζια, τι περιμενες κανενα εκατομυριο κοσμο στις πρεσπες; Που να χωρεσουν εκει, τον κοσμο στο συνταγμα τον ξεχασες; Ρε φουσκωτη λουγκρα θα πεσετε απο την εξουσια και τοτε θα σας κομματιασουμε κυριολεκτικα,ο θανατος σας ειναι σιγουρος στη μνημη ολων αυτων που αυτοκτονησαν εξαιτιας σας.

  11. 1 θα σε κανονίσει προδότη, αλλά θα χαρούν εκατομμύρια Ελληνες!

Comments are closed.