ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ! «Je Suis Menios»: Το διαδικτυακό bullying και τα στόματα που… άνοιξαν!

Κοινοποίηση:
menios-1021x580

Μετά τις ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την εξαγορά του τ/σ EPSILON, από τον Ιβάν Σαββίδη, οι χρήστες των social κάνουν… πάρτι.

Γράφει ο Κώστας Κόκκολας

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο Μένιος Φουρθιώτης κατάφερε να γίνει trend στο διαδίκτυο, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Εύη Βατίδου, που έως εκείνη τη στιγμή έκανε θραύση στο internet με τα τέρατα που ξεστόμισε.

Ο Φουρθιώτης, κατάφερε με σχετική ευκολία να την εξολοθρεύσει, όπως – με εντελώς διαφορετικό τρόπο – είχε κάνει στο παρελθόν με άλλες παρουσιάστριες του καναλιού. (Κορομηλά – Μελέτη κα).

Εκτός ωστόσο, από τους χρήστες του κυβερνοχώρου, ο παρουσιαστής και ισχυρός μέχρι πρότινος, άντρας του EPSILON, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί τα πυρά δεκάδων ιστοσελίδων, που όμως, επέλεξαν αυτήν τη χρονική περίοδο να τα εξαπολύσουν.

Και διερωτάται εύλογα κάποιος, «γιατί τώρα;», «τόσο καιρό που ήσασταν;» κτλ.
Για παράδειγμα, δεν θυμάμαι – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – να είχαν πάρει θέση όλα αυτά τα μέσα, όταν ακούγονταν ατάκες του τύπου «ο Θεός ξέρει ποιες κάνει μανάδες» και άλλες, απείρου κάλους τηλεοπτικές στιγμές.

Σιωπή τότε, φλυαρία τώρα. Γιατί αλήθεια; Τι άλλαξε; Μήπως επειδή τώρα ο παρουσιαστής βρίσκεται σε ευάλωτη θέση;
Δεν συνέβη ασφαλώς το ίδιο και με τους απλούς χρήστες του ίντερνετ. Αυτοί είναι συνεπείς στις απόψεις τους. Και τότε έχωναν και τώρα χώνουν. Πιθανόν επειδή αυτοί, δεν φαντάζονταν θέσεις σε πάνελ ή παράθυρα σε εκπομπές του σταθμού και αρχισυνταξίες.

Όμως, επειδή το χρονικό διάστημα από τότε έως σήμερα, δεν είναι και τόσο βραχύ, οι μνήμες δεν έχουν εξασθενίσει και καλό θα είναι να προσέχουμε, τι και πως γράφουμε, διότι κρινόμαστε!
Καλημέρα

mediamagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: