Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά – Τρία θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες!

Κοινοποίηση:
thanathforo-troxaio-xania-exo-750x375

Θρήνος στην Κρήτη μετά το φοβερό τροχαίο που έκοψε το νήμα δύο νέων ανθρώπων στα Χανιά.

Νεκροί είναι δύο έφηβοι, ένας 18χρονος και ένας 17χρονος, οι οποίοι ενεπλάκησαν τα μεσάνυχτα σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Οι δύο νεαροί, άγνωστο ακόμη αν γνωρίζονταν μεταξύ τους, οδηγούσαν τις μηχανές τους στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος των Μουρνιών. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες τα δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βρουν ακαριαία τον θάνατο. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τους δύο εφήβους οι σοροί των οποίων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η Τροχαία Χανίων διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε.

Τρίτο δυστύχημα λίγες ώρες αργότερα

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε και τρίτο θανατηφόρο στον νομό Χανίων, όπου και πάλι ένας δικυκλιστής άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό στο ύψους του κόμβου στο Βαμβακόπουλο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τρίτο αυτό περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, πιθανότατα όμως ο άτυχος οδηγός να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: