«ΑΝΑΨΑΝ» στην Πάτρα καλοκαιριάτικα: ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ στο κέντρο της πόλης με γνωστό ΓΙΑΤΡΟ και… φίλους του!!!

Κοινοποίηση:
πατρα

Σάλος έχει προκληθεί από σχόλιο που δημοσιεύθηκε σε τοπικό site για γιατρό από την Πάτρα ο οποίος έχει μετατρέψει τον ιδιωτικό του χώρο…. σε ροζ διαμέρισμα!

Πρόκειται για γνωστό γιατρό ο οποίος δεν είναι παντρεμένος, διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή Πατρινιά, η οποία, όπως αναφέρει το dete.gr, της αρέσει η «ομαδικότητα»! Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός ζήτησε από την φιλενάδα του να κάνουν «τρίο» με τη συμμετοχή μίας φίλης της. Η γυναίκα ανταποκρίθηκε θετικά κι έτσι ο «ροζ» χώρος… γέμισε ακόμη περισσότερο.

Ο επιστήμονας όμως είχε τέτοιες αντοχές και τόσα προσόντα που το τρίο έγινε και… κουαρτέτο! Με τη συμμετοχή και τρίτης γυναίκας! Και τότε είχε την έμπνευση να φέρει και άνδρες – φίλους του… να τον βοηθήσουν στο «θεάρεστο» έργο του! Έτσι στο «ροζ διαμέρισμα» επικράτησε… το αδιαχώρητο!

Και επειδή όταν κάποιο μυστικό το ξέρουν… πάνω από δύο, το ξέρει όλος ο κόσμος, ευνόητο ήταν ότι θα φθάσει και στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Στην κυριολεξία… βούιξε ο επιστημονικός (και όχι μόνο) κόσμος της Πάτρας από τα κατορθώματα του ιατρού και των φίλων του!

Πηγή: dete.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.